هر ماه دو سانت رشد داره مو درحالت عادی حالا حساب کن
من یک عددخوشگلم🍃که دانشگاه نرفتم، ولی تافل زبان گرفتم، خیاطی انلاین یادگرفتم،آرایشگری کلی مدرک گرفتم و کارکردم، آشپزی و کیک پزیم خوبه.ولی الان درآمدم از یه راه دیگ اس(augur) ای دی تلگرامم@fal_varagh4478 لطفا گزارش نزنین بخدا 50تاکربریم ترکوندین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
موهام رشدش کمه ماهی یه سانت کمتره فک کنم بنظرت این مدل مو برای دختر بده؟
یکم ضایع اس انگار، من خودم موهام حدود 70 سانته، دلم نمیاد کوتاه کنم فقط چتری هام کوتاه میکنم
من یک عددخوشگلم🍃که دانشگاه نرفتم، ولی تافل زبان گرفتم، خیاطی انلاین یادگرفتم،آرایشگری کلی مدرک گرفتم و کارکردم، آشپزی و کیک پزیم خوبه.ولی الان درآمدم از یه راه دیگ اس(augur) ای دی تلگرامم@fal_varagh4478 لطفا گزارش نزنین بخدا 50تاکربریم ترکوندین
یا امام چه بلند من دو ساله موهام از شونم پایین تر نیومده البته بهم نمیاد... جدی ضایس؟ خودم ...
خخخ من 5ساله دست ب موهام نزدم هرشیش ماه ی بار چندسانت کوتاه میکنم، همش هم دکلره میکنم، سعی کن موهات ی دست بلند کنی، نهایت مث من چتری کوتاه نگه دار بقیه اش بلند کن، من صرفا بلند نگه داشتم چون بنظرم مرد ها دوسدارن زن ها ظرافت زنانه رو داشته باشن
من تامبویم... موی بلند ازارم میده و بهم نمیاد منی که ظرافت ندارم اصلا
آهان،خب پس ی مدل دیگ رو بنظرم انتخاب کن چون اینجا ها همچین مدل هایی جا نیوفتاده وامکان داره حتی مسخره شی، وگرنه اصلا مدل زشتی نیست