2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 84 پست
عزیزم بی زحمت به من میگی این چه رنگ موی هست ؟  و اونکه دورش خط نارنجی کشیدم اون چیه

ب نشر میاد ماسک مو هست ک‌ بعد از شستشو با این بشوری نرم بشه موهات

روش چی نوشته 

ناخن کار نی  نی سایت 💅
ب نشر میاد ماسک مو هست ک‌ بعد از شستشو با این بشوری نرم بشه موهات روش چی نوشته 

نمیدونم همش خارجی متوجه نمیشم 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم همش خارجی متوجه نمیشم 

ماسک ‌مو‌هست اون 

اول اون تیوپ رنگ رو توی  شرف اکسیدانض قاطی کن ،هم بزن بعد استفاده کن بعد از ۴۰ دقیقه با آب خالی بشور 

بعد همون ماسک مو رو بزن ب موهات ده دقیقه بعد بشور تمومممم

ناخن کار نی  نی سایت 💅
ازش پرسیدم میگه ب شرابی و مسی میخوره و اونی ک دورش خط کشیدی اکسیدانه

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 

شرابی و مسی نمبخوام پس برم یه رنگ دیگه بخرم😅😅😅😅

تو گوگل سرچ کردم همه شماره ها هست این شماره که خط کشیدم دورش نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ماسک ‌مو‌هست اون  اول اون تیوپ رنگ رو توی  شرف اکسیدانض قاطی کن ،هم بزن بعد استفاده کن بع ...

آهان خب پس آسونه 

مشکلم اینه نمیدونم چه رنگیه این رنگ مو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من شکلاتی خوش رنگ  چه رنگی بخرم اصلا سرد نمیارم  یه رنگ بدون دکلره می‌خوام خودم تو خونه ...

شکلاتی با دکلره در میاد،قهوه یی روشن میتونی بزنی شماره چهار و پنج،یا اینکه ترکیبی بزنی

تقریبا رنگ روی کارتنش هست پشتش یه کالیته داره ک‌روی موی روشن ‌‌تیره چجوری میشه 

عه اره دیدم 

مرسی عزیزم متوجه شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی  شرابی و مسی نمبخوام پس برم یه رنگ دیگه بخرم😅😅😅😅 تو گوگل سرچ کرد ...

خواهش میکنم گلم آره هرچی ک دوس داری بخر

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی  شرابی و مسی نمبخوام پس برم یه رنگ دیگه بخرم😅😅😅😅 تو گوگل سرچ کرد ...

عزیزم آرایشگرم میگه اونی ک دورش خط کشیدی نرم کننده س بعد رنگ ب موهات میزنی ک نرم بشه میگ الان دقت کردم

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞
چه رنگی مد نظرته عزیزم من رنگ موهای بسیار باکیفیت دارم هرچی خواستی وهرسوالی داشته باشی تو روبیکا به ...

رنگ موها کدوم مارکه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم