2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 84 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آرزوم بتونم موهام رنگ بزنم یبار 

چرا آرزو؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا آرزو؟

آلرژی دارم 

دکتر گف امکانش هست ب رنگ مو هم حساسیت نشون بدی حتی برا عروسیمم نشد رنگ بزنم 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
آلرژی دارم  دکتر گف امکانش هست ب رنگ مو هم حساسیت نشون بدی حتی برا عروسیمم نشد رنگ بزنم

عزیزم❤️اشکال نداره میتونی رنگی بزنی که به پوست سرت نخوره آمبره اینا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم❤️اشکال نداره میتونی رنگی بزنی که به پوست سرت نخوره آمبره اینا

آمبره به پوست نمیخوره یعنی؟چجوریاس؟

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
آمبره به پوست نمیخوره یعنی؟چجوریاس؟

آمبره سامبره بالیاژ سه مدله که از یک قسمت مو شروع میشه از یک آرایشگر بپرس

آمبره سامبره بالیاژ سه مدله که از یک قسمت مو شروع میشه از یک آرایشگر بپرس

باش

مرسی عزیزم