2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 84 پست
خطر نشتی کلا تو تمام عملهای گوارش هست مادرخودم سنگ کیسه صفرا عمل کرد نشتی داد  اگر وزن همسرتون ...

کرسی عزیزدلم خیالم تا حدود زیادی راحت شد 

راستی عزیزدلم‌

از نظر کمبود ویتامین جطور ؟! قرص میخورید شما؟!

ناخن کار نی  نی سایت 💅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه گفتم چرا انقد گرونه من طرفای سنندج م اینجا کلا همه چیز ش ارزونه

واقعا اینجا گرونه وحشتناک

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کرسی عزیزدلم خیالم تا حدود زیادی راحت شد  راستی عزیزدلم‌ از نظر کمبود ویتامین جطور ؟! قرص میخ ...

من هیچی نخوردم از یک سال بعد گاهی مولتی ویتامین میخورم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مرسی ازت  راستی من ارایشگرم  اگر سوالی در مورد  رنگ مو اینا داشتی من در خدمتم 😘😘 ..

ممنونم از لطفت هروقت سوالی داشتی درباره عمل من درخدمتم

باشه گلم عکسو بزار چشم میفرستم براش

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مرسی ازت  راستی من ارایشگرم  اگر سوالی در مورد  رنگ مو اینا داشتی من در خدمتم 😘😘 ..

عزیزم بی زحمت به من میگی این چه رنگ موی هست ؟ 

و اونکه دورش خط نارنجی کشیدم اون چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

آرزوم بتونم موهام رنگ بزنم یبار 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
چشم میفرستم الان

تشکر گلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40