2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 84 پست
آخه همش خارجی نوشته ا نگاه الان باز کردم  اونی که دورش خط کشیدم اون چیه ؟  تاحالا رنگ م ...

اگ میخای این عکسو برای آرایشگرم بفرستم شاید اون بدونه

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب امسال یه رنگ متفاوت بزن

آخه هزینه رو هم وحشتناک گفت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگ میخای این عکسو برای آرایشگرم بفرستم شاید اون بدونه

اره عزیزم اگه زحمتی نیست ممنون میشم 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

سلام عزیزم در مورد اسلیو سوال دارم‌ ممنون میشم جواب بدین  چن ساله عمل کردین و عوارض کلیه و‌کبد ...

سلام درخدمتم 

من نه ساله عمل کردم و خداروشکر عوارضی نداشتم 

هرسوالی هست بفرمایید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چقد؟؟ من این رنگی ک فرستادم و ۷۰۰هزار انجام میده برام موهام تا روی شونه م یکم پایین تره

۵ به بالا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام درخدمتم  من نه ساله عمل کردم و خداروشکر عوارضی نداشتم  هرسوالی هست بفرمایید

شوهرم میخاد انجام بده منم ۶/۷ ماه بعد ، خطر نشتی  نداره ؟!

و اینکه دو سه نفر گفتن کبد یا کلیه  بهش فشار میاد ‌‌اینا 

یکم ترسیدم 

ناخن کار نی  نی سایت 💅
وای موهات بلنده؟؟

نه زیاد والا چند تا جا قیمت گرفتم همین بود

شوهرم میخاد انجام بده منم ۶/۷ ماه بعد ، خطر نشتی  نداره ؟! و اینکه دو سه نفر گفتن کبد یا کلیه ...

خطر نشتی کلا تو تمام عملهای گوارش هست مادرخودم سنگ کیسه صفرا عمل کرد نشتی داد 

اگر وزن همسرتون بالا باشه کلیه و کبدش بیشتر درمعرض خطر هست