2789
عنوان

رنگ مو

959 بازدید | 84 پست

به نظرتون موی قهوه ای تیره قشنگه؟

من اصلا لایت دوست ندارم هرسال این وقتها کلی میگردم میچرخم آخر هم باز تیره میکنم پوستم سفیده دوبار انجام دادم خیلی زود دلمو زد رفتم تیره کردم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میگما 

چیزه

هرچی آرزوی خوبه مال خودت🥰

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چ چیزی مد نظرته؟؟

من همیشه توناژ قهوه ای میکنم زشت نیست آیا؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میگما  چیزه هرچی آرزوی خوبه مال خودت🥰

آخی چقدر قشنگ بود مرسی مرسی❤️❤️❤️

چ چیزی مد نظرته؟؟

من شکلاتی خوش رنگ 

چه رنگی بخرم اصلا سرد نمیارم 

یه رنگ بدون دکلره می‌خوام خودم تو خونه بذارم 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اره ولی خیلی تیره نکن منم مثه شما پوستم روشنه  خیلی تیره ک میکنم چهره ام خشن میشه زیر پنج نباشه ...

نه من روشن میکنم انگار سنم بیشتر میشه ولی با شکلاتی تیره خیلی خوب میشم همسرم هم همش میگه تیره نکن آخرش باز تیره میشه نظرم🤦‍♀️

بچه ها میدونین این چه رنگیه ؟

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نه اتفاقا خوشگله ولی یبار یه رنگ متفاوت انجام بده ک تغییر بکنی

چند بار انجام دادم خوبه ولی نهایت یکی دوماه دلمو میزنه زود