2777
2789
عنوان

از آقا ابوالفضل چی میخواین ؟

134 بازدید | 21 پست

امشب که شب تولد باب الحوائج قمر بنی هاشمه ازش چه آرزویی دارین که برآورده شه ؟ بیاین همه باهم برای هم دعا کنیم 

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوای امشب خونمون به خیر بگذره 😭

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
پدرم شفا بده خودمم ب عشقم برسونه

انشالله عزیزم

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

درست شدن زندگی خواهرم💔💔

درست شدن کار بابام💔💔

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️
ابجیم بچه دار شه، آقا خودت کمک کن🌹

الهی امین

سلامتی مامان بابام

و ازدواج موفق خوشبختی با کسی که دوستش دارم😢

التماس دعا دوستان

انشالله به حق حضرت عباس همه حاجت روا بشن😍

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹