2777
2789
عنوان

همه ازم فرارین انگار

579 بازدید | 17 پست

سلام خیلی احساس بدی نسبت به خودم دارم از خودم بدم میاد بدرد هیچی نمیخورم 

همش با خودم میگم اصلا هدف خدا از خلقت من چی بوده آخه ن کنکور قبول شدم ن روابط اجتماعی خوبی دارم نه هیچ چیز دیگه ای انگار همه ازم بدشون میاد من بشدت دورنگرام هیشکی از من خوشش نمیاد من بودن براش باحال نیست فقط خرج اضافه گذاشتم رو دست پدر مادرم 

دارم داغون میشم دوست دارم خودکشی کنم ولی حتی عرضه اونم ندارم 

°•خوب ترین آدم بده دنیا... °•

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اعتقادم اینکه ادم از خدا دور بشه ناامیپ و بی هدف میشه

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

چند سالته ؟ ادم هميشه با اولين اقدام به نتيجه دلخواه نميرسه گلم . خانواده هاى ايرانى هم انقدر دخترو محدود ميكنند كه چه روابط اجتماعى خوبى ميتونه داشته باشه تو سن كم . بچسب به درس و ورزش و هنر بيخيال همه 

من اعتقادم اینکه ادم از خدا دور بشه ناامیپ و بی هدف میشه

واقعا دلیل همه این افسردگی و خودکشی ها و غم و ببدختی ها همینه

من هروقت از خدا دور شدم حس مزخرفی داشتم وقتی رفتم بغلش دوباره انگار جون گرفتم

چند سالته ؟ ادم هميشه با اولين اقدام به نتيجه دلخواه نميرسه گلم . خانواده هاى ايرانى هم انقدر دخترو ...

من تو یه منطقه دور افتادم هیچ کلاس ورزشی یا درسی اینجا نیس:) رشتم تجربی بود و سه سال مجازی! ب چ امید میخوام قبول شم

°•خوب ترین آدم بده دنیا... °•

عزیزم الان ناراحتی نگران نباش هیچ ک جز خود ادم قدر خودشو نمیدونه 

تو باید خودت خودتو دوس داشته باشی ب عنوان ی انسان اشرف مخلوقات

هنوز دیر نشده دنبال تواناییات باش

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀