2777
2789
عنوان

دوباره با همکارم دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 26 پست

محیط کار همینه عزیزم متاسفانه اشتباهه باکسی صمیمی بشی منم همکارم حقوقمو پرسید منم گفتم حقوقم خیلی خیلی خیلی کم بیشترازاون بود اون قدر برخوردش بد بود من که خیلی ناراحت شدم گفتم تامن باشم باکسی صمیمی نشم من ساده فکر کردم اونم مثل منه حالا خیلی پولدارترازمنه ها منم وضع مالیم خیلی معمولیه وکمک خرج خانوادمم مجبوری خودم یه جوری بحث وجمع کردم نمی دونم چراا دما اینجوری شدن پول ادمارو عوضی کرده

«اللهم عجل لولیک الفرج»
مگه داستان چی بود رئیس خانومه اینم خانومه؟ تو بهش اهمیت نده و کاره خودتو کن منم خیلی آدمای رو مخ دو ...

این قضیه تقصیر من بود ولی اونم بد حرف زد داشت همکار بغلی منو فحش میداد من گفتم زشته پشتشون نگید گفت مگ شما فضولی؟ سرت تو کار خودت باشه منم گفتم باادب باش سرم تو کار خودم باشه گفت یه چیزی بهت میگما گفتم غلط میکنی چیزی به من بگی فک کردی من زیردستتم؟ میزنم تو دهنت که صدا بدی واقعا بد گفتم ولی خوب کردم خیییلییی پرروعه با همه دعوا داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قضیه تقصیر من بود ولی اونم بد حرف زد داشت همکار بغلی منو فحش میداد من گفتم زشته پشتشون نگید گفت ...

خوب گفتی اصن

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
می دونم ولی شنیدم اگه کسی رو تحقیر کنیم آدمهای منفی سر راهمون قرار می گیرند این تحقیر حتی ممکنه یه ن ...

اشتباه شنیدی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
علت چی بوده

این قضیه تقصیر من بود ولی اونم بد حرف زد داشت همکار بغلی منو فحش میداد من گفتم زشته پشتشون نگید گفت مگ شما فضولی؟ سرت تو کار خودت باشه منم گفتم باادب باش سرم تو کار خودم باشه گفت یه چیزی بهت میگما گفتم غلط میکنی چیزی به من بگی فک کردی من زیردستتم؟ میزنم تو دهنت که صدا بدی واقعا بد گفتم ولی خوب کردم خیییلییی پرروعه با همه دعوا داره 

این قضیه تقصیر من بود ولی اونم بد حرف زد داشت همکار بغلی منو فحش میداد من گفتم زشته پشتشون نگید گفت ...

در کل برا خودت دشمن تراشی نکن .اهمیت نده

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
ببین اخلاقت چجوریه من بودم دیگه نمیرفتم  ولی به نظرم کاراشتباهی میکنم ادم باید بمونه سرکارش این ...

هعی خدا موندم سر دوراهی نمیتونستم با محیطش کنار بیام اینم شده قوزبالاقوز 

می دونم ولی شنیدم اگه کسی رو تحقیر کنیم آدمهای منفی سر راهمون قرار می گیرند این تحقیر حتی ممکنه یه ن ...

نمیدونم چه غلطی کردم خدا منو ببخشه نمیفهمم چرا همچین ادمایی جلوراهم قرار داده

محیط کار همینه عزیزم متاسفانه اشتباهه باکسی صمیمی بشی منم همکارم حقوقمو پرسید منم گفتم حقوقم خیلی خی ...

دقیقا من صمیمی نشدم اصلا باهاشون یه سوال پرسیدم اینم که اینجوری کرد من از این بدم میاد فک میکنه همه کارس بددهن عرق خوره چندین بار توهین کرده به همکارام جلو روی خودم من نمیتونم مثل بقیه جلوش ساکت باشم مجبور شدم دهن به دهن کنم باهاش

دقیقا من صمیمی نشدم اصلا باهاشون یه سوال پرسیدم اینم که اینجوری کرد من از این بدم میاد فک میکنه همه ...

سعی کن کمترباهاش برخورد داشته باشی تواین وضعیت گرونی بیکارهم بمونی خودت افسرده میشی باسیاست رفتار کن واونو نادیده بگیرخودش حساب کاردستش میاد

«اللهم عجل لولیک الفرج»