2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 205 پست
باشه آبجی بگو میبینم

دیشب دیدم توی خواب دارم درد دل می کنم واز دست شوهمرم ناراحتم ولی اروم بی سروصدا دارم خود خوری می کنم یکی بهم گفت تومی تونی قاری قران بشی گفتم اره من دوست دارم گفت باشه برو لباس مخصوص بپوش بیا دیدم اون لباس کفنه پوشیدم احساس پاکیزگی می کردم دستم رو گرفت وبردیه عالمه دختر بچه باچادر سفید پشت سرم نماز می خوندن، دیدم یه جایی ام که شبیه قبره وماتوی قبریم دوتا سنگ بزرگ بود روش قران نوشته شده بود دونفرم بودن ازمردنشون خیلی ناراحت بودن دنبال یه راه برای فرار می گشتن وناله می کردن یه صدای قدرتمندی گفت بخوان به نام پروردگارت باصدای بلند قران روی سنگ هارو می خوندم ومعنیشون رو هم می فهمیدم می گفت بازگشت همه به سوی پروردگاراست راه گریزی نیست این همان روزی است که به شما وعده داده بودم من نمی ترسیدم ولی اون دونفراشفته ترمی شدن وهربارکه دوباره ازاول می خوندم  کمی اروم می شدن وبیشتر ازقبل مردنشون روقبول می کردن وقتی اروم شدن یکی اومد دستم رو گرفت گفت این قاری قران رواومدم ببرم خوشحال بودم از رفتنم ازپله ها پایین می رفتم که همسرم بیدارم کرد

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایا کمبود باید از راه درستش بر طرف کرد یا هر کسی کمبود داشت این حقو بخودش بده خیانت کنه اگه اینجور ا ...

نه نباید کسی اجازه خیانت به خودش بده منطرم اینه که کمبود ها دلیل خیانت می شه

عزیزم همه ما ممکنه اشتباه کنیم به زندگیت فرصت بده ببین رفتارش عوض میشه واینکه واقعا نادمه یا نه

بهش فرصت می دم واظهار پشیمونی می کنه وتوی رفتارش هم می بینم که پشیمونه بخاطر همین می خوام ببخشمش

اون شرایط نابه سامان بقول شما خیلی ره های بهتری هم براش وجود داره ؛؛؛؛نداره؟؟؟؟؟؟؟

معلومه که داره

درصورت متوجه بودن طرف از حال خودش بله

منی که الان آگاهم واز شرایط سختم بیرون اومدم الان بخوام دست ازپا خطا کنم میشه تصمیم واراده خودم

ولی یه زمانی انقدر طوفان تو زندگیم بود وانقدر احساسات سرکوب شده داشتم که بعد ۱۰سال غم وعذاب 

بخودم اومدمو دیدم درد دلم با یه مرد دیگه باز شده

درسته فقط همون چت وتماس بود وهیوقت از قبل دربارش تصمیم نگرفته بودم

اما خب به احساس منجر شد وبعد واقعا دنبال درمانش رفتم

اگاه شدم کنترل احساسمو دستم گرفتم

خیلی عذاب روحی دارم هنوزم

ولی من بد ذات وهرزه نیستم هرگز

فقط از ۱۷ سالگی با مردی زندکی کردم که حتی حتی اجازه نداشتم از در خونه بیرونو نگاه کنم

ساده ترین حقوق یه انسانو هم نداشتم

یه مرد پارانویید شدید که ترسو توی وجودم ریشه دار کرده بود 

ترسی که همه جراتمو ازم گرفته بود 

۱۷ تا ۲۸ سالگی من اوج جوانی واحساساتم با عذاب گذشت وتبدیل شدم به یک موجود محتاج به مهرو آرامش

امثال من خیییییلی زیادن خیلی خیلی زیاد

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
معلومه که داره درصورت متوجه بودن طرف از حال خودش بله منی که الان آگاهم واز شرایط سختم بیرون اومدم ...

منم شرایط مشابه شمارو تجربه کردم ولی هرگز باعث نشد که فکر خیانت به سرم بزنه چه بافکر چه بی فکر اگر بخوام رابطه روتموم می کنم بعد رابطه جدید روشروع می کنم این واقعا اعتقادمه می دونم سختی ها ادم رو به طرف خیانت می کشونه ولی بالاخره اختیار دست خودمونه

منم شرایط مشابه شمارو تجربه کردم ولی هرگز باعث نشد که فکر خیانت به سرم بزنه چه بافکر چه بی فکر اگر ب ...

منم فکر خیانت به سرم نزد 

حتی از اسمش هم بیزارم

همیشه هم بسیار قاطع صحبت میکردم

عین شما

منم فکر خیانت به سرم نزد  حتی از اسمش هم بیزارم همیشه هم بسیار قاطع صحبت میکردم عین شما

گفتم که انسان جایز الخطاست  قضاوتتون نمی کنم فقط نظرم رو گفتم

گفتم که انسان جایز الخطاست  قضاوتتون نمی کنم فقط نظرم رو گفتم

نه ناراحت قضاوت نیستم

چون میتونستم هیچی نگم وخودم اینجا گفتم

فقط اینارو گفتم برای اینکه شمام بدونی ممکنه واقعا شرایط اونی که بشه ما متصور بشیم نباشه

شاید راحتتر بتونی کنار بیایی (میدونم خیلی تلخه)

منم الان سه ساله دارم برای بهبود همسرم تلاش میکنم 

خیلی تغییر کرده دیدگاهش

واونم نیاز به کمک من داره

هرچند دیگران بگن سخته وخودتو بکش بیرون

اون با بیماریش از من یه خیانتکار ومریص ساخت

ولی من پاشدم ودارم حال اونو هم خوب میکنم

نه ناراحت قضاوت نیستم چون میتونستم هیچی نگم وخودم اینجا گفتم فقط اینارو گفتم برای اینکه شمام بدونی ...

این روحیه ایه که منم دارم باید قبل هرچیزی همه تلاشمون رو بکنیم اگرهم نشد حداقل بدونیم که تلاش کردیم ومقصر خراب شدن رابطه مانیستیم ازیه طرفم کمتر رابطه ای هست که بامحبت واهمیت دادن به هم درست نشه

دیشب دیدم توی خواب دارم درد دل می کنم واز دست شوهمرم ناراحتم ولی اروم بی سروصدا دارم خود خوری می کنم ...

سلام آبجی عزیزم 

دیگه از این بهتر نمیشه خیلی جالبه خوابتون خواب خوبیه و بشارت میده که تو خوبی و پاک و منزه فقط یه جایی کاستی داری و جبران میکنی بسیار  خوبه  سعی کن با قرآن مانوس شو تو را بشارت داره 

درود بر شما 

من دارم میرم ماموریت تا یه هفته نیستم اونجایی هم میرم لب مرز هستش آنتن  نمیده برگردم پیام میدم بیشتر صحبت  میکنیم انشاالله 

دعام کن 

انشاالله برگردم پیام بدی چیزای خوبی از زندگی خود و شوهرت برام بفرستی

ببخشید دیر پیام دادم 

بدرود آبجی خوب و عاقل و فهمیده من

کمبودهارو از طریق راه درست میشه بر طرف کرد نه با خیانت

بله خیانت اصلا درستشون نمیکنه وحتی خیلی بدتر میشه اوضاع

ولی اولش واقعا ناخودآگاهه ویجور مسکن

سلام آبجی عزیزم  دیگه از این بهتر نمیشه خیلی جالبه خوابتون خواب خوبیه و بشارت میده که تو خوبی ...

خداهمراهتون می شه بپرسم شعلتون چیه؟