2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 205 پست
مممنونم ...منم دعا کن آبجی چون قلب پاکی داری

چشم هممون محتاج دعاییم  دیشب یه خواب خیلی عجیب دیدم ازصب درگیرشم البته چند وقته چندتا خواب عجیب می بینم نمی دونم خدا دوسم داره یا یه چیزی می خوادبهم بگه اگه گوش می کنین تعریف کنم؟

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حرفتون تا حدود زیادی صحیحه ولی صحیح مطلق خیر اینکه میگن خیانت توجیه نداره هم در مورد همه صدق نم ...

ببینید خیانت هر کس نه تنها به خودش بلکه دیگرانو درگیر میکنه و این در نظر من غیر قابل توجیه چرا که اون شخص حق اینو که بغیراز خودش بمنم ضربه بزنه نداره حالا با هر بهونه ای که باشه

هیچی خیانتو توجیه نمیکنه

توجیه نمی کنه ولی فرد خیانت کار هم کمبود داشته که رفته سراغ خیانت شاید ماهم درخیانتش نقش داریم هرچقدر هم قبول نکنیم ته دلمون باخودمون باید روراست باشیم وقبول کنیم که ماهم مقصر بودیم

ببینید خیانت هر کس نه تنها به خودش بلکه دیگرانو درگیر میکنه و این در نظر من غیر قابل توجیه چرا که او ...

این حرفتون خیلی قبول دارم

ببینید خیانت هر کس نه تنها به خودش بلکه دیگرانو درگیر میکنه و این در نظر من غیر قابل توجیه چرا که او ...

خب اینجوری شما دارین در مورد یه تصمیم صحبت میکنید

اینکه بخواد کسی بهانه بیاره 

ولی خیلیا خیلی اوقات از قبلش تصمیم نگرفتن که اوکی برم وبا این آدم دوست بشم ویا هرچیز دیگه

خیلی اوقات بنابه شرایط درگیر شدن ولی وقتی آگاه میشن بله بعدش میشه تصمیم واراده خود فرد

اما همون اوایل هم خیانته خیانتی که ناشی از شرایط نا به سامان فرد بوده 

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
توجیه نمی کنه ولی فرد خیانت کار هم کمبود داشته که رفته سراغ خیانت شاید ماهم درخیانتش نقش داریم هرچقد ...

ایا کمبود باید از راه درستش بر طرف کرد یا هر کسی کمبود داشت این حقو بخودش بده خیانت کنه اگه اینجور الان همه ما کمبودهایی داریم پس خیانت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این نظر شماس و کاملا محترم ولی نظر من اینه اگه نود درصد مردم خیانتکار باشن دیگه سنگ روی سنگ بند نمیش ...

شما هم فرد پخته ای هستین 

پس این پست منو بخونید 

شما هم سن پدرمن هستین

اولا خیانت اگر منظورتون صرفا فقط جنسی هست 

منم تا حدودی موافقم که همه گیر نیست

ولی خیانت حتی یه چت ساده هم میتونه باشه حتی بدون حرف احساسی 

ومطمئنم ۹۰درصد افراد متاهل اینکارو انجام دادن 

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
شما هم فرد پخته ای هستین  پس این پست منو بخونید  شما هم سن پدرمن هستین اولا خیانت اگ ...

ببینید منه نوعی تا وقتی که زن داشتم فقط یه گوشی ساده داشتم حتی بخودم اجازه نمیدام بقول شما حتی یه چت کنم بله دقیقا همون چت هم نوعی از خیانته بزار اینجور بگم هر کاری که اگه طرف مقابلت بکنه ناراحتت کنه به اون میگن خیانت فقط در صدش کمو زیاد داره