2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید بخشید تا خود آنسان آرامش بگیره اگه نبخششیش همیشه این غم اذیتت میکنه .. باید بخشید نه به خاطر ای ...

من اینجوری فکر میکردم 

همش میبخشیدم ک آروم باشم 

ولی گذشت و گذشت دیدم ن اونا بدتر شدن 

دیگه نبخشیدم و اونام حساب کار دستشون اومد 

الان آرومم 

همین کارو کردم  خوب بعضیا نمیشه کامل حذف شن ولی ارتباط تقریبا صفر داره میشه  خیلی آرومم& ...

این کار درستی هست اگه من چشام بخواد اذیتم کنه از کاسه درش میارم از چشم به آدم که چیزی نزدیکتر نیست خیلی تاوان دادم که به این نتیجه رسیدم آرامشم رو به هیچ عنوان با هیچ چیز عوض نمیکنم 

این کار درستی هست اگه من چشام بخواد اذیتم کنه از کاسه درش میارم از چشم به آدم که چیزی نزدیکتر نیست خ ...

دقیقا همینه 

بعضی وقتا باید بد بود تا خوبی‌تو درک کنن 

من بعضی وقتا از خدا میخوام بهم خودخواهی بده 

خنده داره ن 😶😂

[QUOTE=276282985]دقیقا همینه  بعضی وقتا باید بد بود تا خوبی‌تو درک کنن  من بعضی وقتا از خدا میخوام بهم خو ...[/QUOTEانسان همیشه به خاطر ترس از تفکر دیگران زندگی میکنه انگار داره به میل مردم زندگی میکنه ولی این اشتباه هست همیشه برا خودت زندگی کن نه دیگران

[QUOTE=276282985]دقیقا همینه  بعضی وقتا باید بد بود تا خوبی‌تو درک کنن  من بعضی وقتا از خد ...

میدونی به خاطر ترس از حرف همش نبوده 

همیشه دوس داشتم کسیو ناراحت نکنم 

ولی الان هر چی تو دلمه بیرون میریزم 

میدونی به خاطر ترس از حرف همش نبوده  همیشه دوس داشتم کسیو ناراحت نکنم  ولی الان هر چی تو ...

آستانه تحمل انسان هم حدی داره لیوان هم بیشتر از حجمش بریزی سرریز میکنه سعی کن ارتباطات ت با آدمی های که ناراحتت میکنند کم کنی به خودت اهمیت بده نه دیگران

آستانه تحمل انسان هم حدی داره لیوان هم بیشتر از حجمش بریزی سرریز میکنه سعی کن ارتباطات ت با آدمی های ...

بعضی وقتا ناچاری در ارتباطی 

ولی وقتی ک بزرگ تر میشی مجبور نیستی تحمل کنی 

بعضی وقتا ناچاری در ارتباطی  ولی وقتی ک بزرگ تر میشی مجبور نیستی تحمل کنی

به نظر من چیزی به نام اجبار وجود نداره باید سعی کنی خودت رو تو محیطی قرار ندی که مجبور به کاری بشی من تو زندگیم هر طور که خودم خواستم زندگی کردم چه از نظر کاری چه اطرافیان ..همیشه به دل خودم زندگی کردم 

به نظر من چیزی به نام اجبار وجود نداره باید سعی کنی خودت رو تو محیطی قرار ندی که مجبور به کاری بشی م ...

تا جای کسی نباشی نمیتونی متوجه حرفاش بشی 

من خودم خیلی آدم قوی هستم تو زندگیم همه کاری برای راحتیم کردم ولی بعضی شرایطا ناچارا پیش میاد 

و آدم تو سن بچگی تا حدی میتونه تصمیم بگیره کجا زندگی کنه 

تا جای کسی نباشی نمیتونی متوجه حرفاش بشی  من خودم خیلی آدم قوی هستم تو زندگیم همه کاری برای را ...

درسته .. باید کفش طرف رو بپوشی راهی که رفته رو بری با درد و رنج هاش رو برو بشی که بفهمی چی کشیده.. باید کامل توضیح بدی که بتونم بهت مشاوره بدم