باید بخشید تا خود آنسان آرامش بگیره اگه نبخششیش همیشه این غم اذیتت میکنه .. باید بخشید نه به خاطر اینکه اون لیاقت بخشش رو داره بلکه خود آدمی سزاوار آرامش هست
همین کارو کردم خوب بعضیا نمیشه کامل حذف شن ولی ارتباط تقریبا صفر داره میشه خیلی آرومم& ...
این کار درستی هست اگه من چشام بخواد اذیتم کنه از کاسه درش میارم از چشم به آدم که چیزی نزدیکتر نیست خیلی تاوان دادم که به این نتیجه رسیدم آرامشم رو به هیچ عنوان با هیچ چیز عوض نمیکنم
[QUOTE=276282985]دقیقا همینه بعضی وقتا باید بد بود تا خوبیتو درک کنن من بعضی وقتا از خدا میخوام بهم خو ...[/QUOTEانسان همیشه به خاطر ترس از تفکر دیگران زندگی میکنه انگار داره به میل مردم زندگی میکنه ولی این اشتباه هست همیشه برا خودت زندگی کن نه دیگران
میدونی به خاطر ترس از حرف همش نبوده همیشه دوس داشتم کسیو ناراحت نکنم ولی الان هر چی تو ...
آستانه تحمل انسان هم حدی داره لیوان هم بیشتر از حجمش بریزی سرریز میکنه سعی کن ارتباطات ت با آدمی های که ناراحتت میکنند کم کنی به خودت اهمیت بده نه دیگران
بعضی وقتا ناچاری در ارتباطی ولی وقتی ک بزرگ تر میشی مجبور نیستی تحمل کنی
به نظر من چیزی به نام اجبار وجود نداره باید سعی کنی خودت رو تو محیطی قرار ندی که مجبور به کاری بشی من تو زندگیم هر طور که خودم خواستم زندگی کردم چه از نظر کاری چه اطرافیان ..همیشه به دل خودم زندگی کردم