2777
2789
عنوان

پز زن داداش

303 بازدید | 17 پست

سلام بچها خوبید من با برادرم سر یه سری مسایل دعوا کرویم یه ماهه هست بعد داداشمو زنش تازه تازه میرن میان یه ماهه اصلا سر نمیزدن داداشم سلامم رو علیک نمیگف اصلا منم حق داشتم واقعا تو خونه بابام بهم میگ کی میخوای ازدواج کنی بری درحالی ک من هنوز سنم کمه منم زدم سیم اخر دیگ دعوامون شد اقا قهر کرد رفت بعد یه ماه پیداش شده زن داداشمو داداشم هعی از بچشون میگن اون روز کجا رفتیم اونم میگ پیتزا کاکائو کافه بعد هعی به بهونه مختلف اسم غذاهارو ازش میپرسه پیش من ک بدونم میرن بیرون پیتزا و اینا میخورن اصلا به من چه من خودمم ماهی دوبار اینا با دوستام میرم ولی نه هر هفتع میدونن من رژیمم هستم از قصد میگن خاله اون روز چی خریده بود ولی نمیگن ک عمه چی برات خریده بود بعد میگن ک کافه چی خوردیم اخه بچه ای ک دوسااشم نشده از کجا میدونه چی خوردن پیتزا چیه بندری چیه اونارو یاد میدن میان به من میگن من هر چی وسایا داشته باشم میارم میدم میخورن باهم دریغ از یه تشکر ولی اونا چی چی اوردن به من دادن حرفم این نیست فقط،نمبتونم دبگه تحملشون کنم اعصابمو خورد میکنن داداشم معلومه از کجا سوخته چه اداهایی میده چیکار کنم حالا با زن داداشم چی بگم بس کنه فهمیدم شما پیتزا خورید فهمیدم شما هر رستورانی نمیرید کلاستون بالاس در حالی ک از شعور حتا صفر هم نیستید منفی هستید 

فقط بی محلی

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

محل نده با بسوزن ببینن اهمیت میدی بیشتر میگن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن تمرکزت بزار رو خودت 

دقیقا باهمین کارا سال کنکور من بهش تر زده شد🤣با این تفاوت ک میرفتن میگشتن بچشونم میزاشتن رو سر ما

خیلی اهمیت نده تو کارای خودت انجام بده و همه تفریحاتی فک میکنی نیاز شوهر داشته باشی انجامشون بدی همین الان یا تنهایی یا با دوستات انجام بده ک واس اینا سمت شوهر نری 

درضمن اشتباه از داداشتون ن زن داداش ...

زن یعنی زندگی یعنی رویش یعنی سبزی برکت لطافت مراقب زن درونمون باشیم 
داداشت و زن داداشت چند سالشونه؟ حس کردم ۱۵ ساله هستن😐😑 بی محلی کن شما کاری نمیخواد بکنی اصلا عکس ...

چطوررر اخههه بخدااا اعصاب نزاشتن برام لجج میگیره تا به حال روم به زن داداسم باز نشده ولی کاری کرده که ینی نگمممم اصلا ۳۵ سالشونه گاون هنوز

ولش کن تمرکزت بزار رو خودت  دقیقا باهمین کارا سال کنکور من بهش تر زده شد🤣با این تفاوت ک میرفت ...

ببین ینیییی به اینم فکر میکردم بخدااا هااا کم موندم کارتمو بدم بگم بسه برووو بخر زهرمار کن دیگه نگو اونقد نگوو اونقد بخور دیک اسم پیتزا اوردنی بالا بیارید

دلت از داداشت پره چکاره زنش داری

داداشم زنشو پر میکنه زنشم بچشونووو بعد میندازن به جون من که پیتزا به خدا خودم از اسم پیتزا زده شدم اونقد بیشعورن ک من ندیدم یه چوب بگیرن بیارن بگن اینم به شما