2777
2789
عنوان

پز زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 17 پست
درکت میکنم برادر شوهرم و جاریم همین کارو با خواهر شوهرم میکنن دیگه هر موقع میرن خونه مادر شوهرم خو ...

بخداااا ای کاش منم میتونستم برم جایی اتاق هم میرما بچشون میاد وسایلتمو برمیداره نمیگم بچه برادرمه ولی منم ادمم خب وسایل میخرم به خودم استفاده کنم به دور نمیکشه خراب میکنه ریملمو ۹۰ خریده بودم باز گذاشته منم دخترم جوون هستم دوس دارم اتاقم دکور داشته باشه چیکار کنم از دستشون اخه🥲🥲🥲

محل نده با بسوزن ببینن اهمیت میدی بیشتر میگن

بخداااا نمیشه قسم میخورم اهمیت نمیدم بدتر فک میکنن کرهستم نمیشنوم چی پیگن اون قبلا رفتم خونشون دیدم شکلات تخته ای هست رو اپن داشتم لباسمو در اوردم گداشتم اونجا رفتنی بردارم تا بعد کلنجار رفتن خواستم یه ذره بردارم داداشم اومد از جلوم کشید گذاشت یخچال بخدااا قسم من دوهفته چشام میسوخت از دردش نگو بعدن بهم گفتن نفست مونده بود به خاطده اونه رفتم خودم خریدم دیدم فرداش دیگه چشم درد نداشتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطوررر اخههه بخدااا اعصاب نزاشتن برام لجج میگیره تا به حال روم به زن داداسم باز نشده ولی کاری کرده ک ...

تنها راهت بی محلی...سعی کن وقتی اونا هستن خیلی نیای از اتاق بیرون و کلا خونه نباشی که رو مخ باشن

اولین عضویت ۹۶/۰۹/۱۵🤓