سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
شرایط من خیلی پیچیده هس. پسرخالم اومد خاستگاریم خانوادم قبول کردن بخاطر این که ردش کنن قضیه دوس پسرمو ب مامانم گفتم مامانمم ب بابام گف بابامم زنگ زد بهش گف مزاحم دخترم نشو 🥲 الانم ب زور میخان با پسرخالم ازدواج کنم
پسرها از 27 به بالا بیشتر فکر میکنن و بعد عمل.معمولا تا 23 کلا توی عطارد سفر میکنن.از 23 تا 27 هم فقط فکر جنسی دارن.از 28/29 به بالا اگر انسانیت بلد باشن میشه کاملا بهشون تکیه کرد و روی حرفشون حساب کرد