2777
2789
عنوان

دلم تنگشه:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۸ اون ۱۸ ولی دیگ ۱۹  پختس  خام رفتار نمیونه

میدونم نظرم واست غم انگیزه ولی اون بچه بوده و از رو بچگی و جو زده گی اون حرفو زده.

الآنم از همه جا مسدودت کرده چون دیگه نمیخواد باهات در ارتباط باشه.لطفا بپذیر🙏

همه جای ایران سرای غم است...
میدونم نظرم واست غم انگیزه ولی اون بچه بوده و از رو بچگی و جو زده گی اون حرفو زده. الآنم از همه جا ...

نه رفتار بچه گونه نداره پختس رفتاراش

ولی فک کنم نمیخوادم:) درست مبگین

نه رفتار بچه گونه نداره پختس رفتاراش ولی فک کنم نمیخوادم:) درست مبگین

به نظرت کسی که با یه مخالفت پدرت اینجوری پشتتو خالی کرده،لایق تو و احساس و خوبیات هس؟

به این سوالم خوب فک کن

به نظرت کسی که با یه مخالفت پدرت اینجوری پشتتو خالی کرده،لایق تو و احساس و خوبیات هس؟ به این سوالم ...

قضیش این بود ک به بابام گفت

میخوادم

پام میمونه

بابامم گفت تا خولستگاری و تکلیف روشن شدنت باهاش حرف نزن

گفت چشم

دیگ نیست

نمیدونم واثعا رفته یا برا احترام ب حرف بابانه:) 

قضیش این بود ک به بابام گفت میخوادم پام میمونه بابامم گفت تا خولستگاری و تکلیف روشن شدنت باهاش حر ...

آها.

اگه اینجوریه من نمیتونم قضاوتش کنم.ولی چه میخواستت چه نمیخواستت باید قبلش باهات تلفنی صحبت میکرد.

ولی این برام عجیبه که چجوری میتونه ازت بی خبر باشه 🤔

آها. اگه اینجوریه من نمیتونم قضاوتش کنم.ولی چه میخواستت چه نمیخواستت باید قبلش باهات تلفنی صحبت میک ...

از یکشنبه ۳۰ بهمن ازم خبری نگرفته

اکاتتشو دیشب اک کرده

نمیدونم چ کنم

دارم دیوونه میشم

از یکشنبه ۳۰ بهمن ازم خبری نگرفته اکاتتشو دیشب اک کرده نمیدونم چ کنم دارم دیوونه میشم

زمان همه چیزو بهت ثابت میکنه.صبور باش.

به فکره خودت باش.نمیدونم محصلی یا کار می‌کنی ولی سعی کن پیشرفت کنی.به خودت برس.باشگاه برو.کلاس رقص برو.علایقت رو دنبال کن

پسرها از 27 به بالا بیشتر فکر میکنن و بعد عمل.معمولا تا 23 کلا توی عطارد سفر میکنن.از 23 تا 27 هم فق ...

اره مثلا یکی بود ۳۰ سالش بود فکر کردن و عمل کردنش سه ماه طول میکشید لعنتی😂 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

عزیز دلم پسری که این طور موقع میزاره میره وخوَدشو پنهان میکنه همون بهتر که رفته

حتی اگه اومدش هم تونباید محلش کنی

توارزشت بالاتر ازاینه که بخای باچشم انتظاری برای اون خودتو هدر بدی

به اهدافت فکر کن وبراشون تلاش کن

اره مثلا یکی بود ۳۰ سالش بود فکر کردن و عمل کردنش سه ماه طول میکشید لعنتی😂 

یجورایی میشه گفت آتیششون رو کندتر کردن.البته سن واقعا یه عدد بیشتر نیست.وقتی 30 سالت شد به عدد 30 میخندی.که البته این یه تعریفه.ولی در کل بخاطر این هست که کم کم دنبال زندگی کردن با شخص مناسب هستن،تا اینکه دنبال تجربه کردن

یجورایی میشه گفت آتیششون رو کندتر کردن.البته سن واقعا یه عدد بیشتر نیست.وقتی 30 سالت شد به عدد 30 می ...

بله درسته 

خیلیم دلشون بزرگ میشه دیگه اصن دلتنگی ک اینا ندارن 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺