2777
2789
عنوان

دلم تنگشه:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 91 پست
دارم بلاکم

خب پیام بدی بهش میبینه پیامتو

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری چیشد آخر 

شرایط من خیلی پیچیده هس. پسرخالم اومد خاستگاریم خانوادم قبول کردن بخاطر این که ردش کنن قضیه دوس پسرمو ب مامانم گفتم مامانمم ب بابام گف بابامم زنگ زد بهش گف مزاحم دخترم نشو 🥲 الانم ب زور میخان با پسرخالم ازدواج کنم 

بعد بره بگرده بعد دوسال بیاد بگه ک من به سوالت فکر کردم این دوسال حالم خراب بود و فلان

یه آدم عاقل باید تشخیص بده که از یه زمانیکه بیشتر بشه یعنی سرکار بوده.معمولا دلتنگی پسرهای نوجوون بعداز چهار پنج روز پیش میاد و جوون ها صبرشون بیشتره.

جوون منظورتون چه محدوده سنی هست؟

پسرها از 27 به بالا بیشتر فکر میکنن و بعد عمل.معمولا تا 23 کلا توی عطارد سفر میکنن.از 23 تا 27 هم فقط فکر جنسی دارن.از 28/29 به بالا اگر انسانیت بلد باشن میشه کاملا بهشون تکیه کرد و روی حرفشون حساب کرد