2777
2789
عنوان

پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 52 پست
برای صورتت چه محصولاتی میزنی  برای موهات چطور ؟ میخوای اول پوستت رو بگو

اول برای صورت باید بیای لک و جوشارو از بین ببری... این لایه بردار سی گل الفاسید 15 درصد عالیه چون علاوه بر اینکه جای لکای قدیمی رو به مرور از بین میبره باعث میشه صورت جوش نزنه دیگه من خودم یک ماه هر شب صورتمو با یه ژل میشستم بعد با یه پارچه نخی تمیز خشک میکردم و از این کرم میزدم و تا صبح میزاشتم بمونه... به هیچ وجه جوشامو دست کاری نمکردم میزاشتم خودش خشک بشه... تو خورد و خوراکم یکمی رعایت میکردم... اب خوردنمو بیشتر کردم...میوه زیاد میخورم.... صورتم در حدی صاف و بدون جوش شد که حتی مادرمم تعجب کرده بود چون معتقد بود تو خونه نمیشه برا صورت من کاری کردی.... بعدش کرم رو حذف کردم فقط وقتایی که از بیرون میومدم یه ژل میزدم که آلودگی صورتم شسته بشه... آلودگی خیلی رو جوش تاثیر داره... یه صابون زرد چوبه هست اونم عالیه عین آب رو آتیش عمل میکنه... حواسم به این بود که هر چند وقت یبار ملحفه های محل استراحت مو بشورم بخصوص ملحفه بالشت که روش صورتتو میزاری 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 
عزیزم یه سوال وقتی روغن میزنم به موهام دیگه نیازی نیست که دوباره بشورم همونطوری روغنی بمونه؟؟؟

نه نیازی نیست بشوری باید بمونه و جذب. موهات بشه تا ایشالا کم کم موهات باز سازی بشه 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اصلا به جز ضد آفتاب تاحالا هیچی روتین پوستی نداشتم و استفاده نکردم  کم خون هستم ولمن س نمیتونم ...

برای روتین پوست اگر بخوای اصولی و تخصصی مراقبت کنی باید میسلار شوینده تونر کرم آبرسان و کرم ضدآفتاب استفاده کنی اگر بخوای اقتصادی باشه شوینده و ابرسان و ضدآفتاب کافیه

اگر سیاهی یا پف زیر چشم داشته باشی کرم و سرم دور چشم 

اگر جوش داشته باشی کرم ضد جوش 

میتونی استفاده کنی که زود تر درمان بشه اگر هم نداری که هیچ 

ضد افتابت چیه ؟

رنگی میزنی یا بیرنگ 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
برای صورتت چه محصولاتی میزنی  برای موهات چطور ؟ میخوای اول پوستت رو بگو

برای موهامم اول اینکه رنگ کردن رو گذاشتم کنار واقعا تاثیر داره... بعد اینکه شامپو های مختلفی امتحان کردم آخرش رسیدم به یه شامپو کراتین هم قیمتش مناسبه هم حجم‌ واقعا معجزه میکنه.. اونو الان میزنم.. وقتی ام از حموم بیرون میام در حد چند قطره روغن ارگان میزنم و موهامو بلافاصله میبافم چون جالبه بدونین بافت مو هم روی تنظیم هورمون اثر میزاره هم باعث میشه چربی و رطوبت مو حفظ بشه الان عکس هاشو براتون میزارم 

این شامپویی که گفتم مصرف میکنم قیمتش مناسبه.. معجزه میکنه برای هر موهایی 

برای روتین پوست اگر بخوای اصولی و تخصصی مراقبت کنی باید میسلار شوینده تونر کرم آبرسان و کرم ضدآفتاب ...

خیلی ممنون گلم این محصولارو چه مارکی تهیه کنم بهتره؟؟

ضدافتاب لافارر میزنم اونم هم رنگیشو زدم هم بی رنگ 

ولی احساس میکنم بعدش صورتم خیلییی خشک میشه 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
خیلی ممنون گلم این محصولارو چه مارکی تهیه کنم بهتره؟؟ ضدافتاب لافارر میزنم اونم هم رنگیشو زدم هم بی ...

نوع پوستت چیه 

لطف کن درخواست منو قبول کن برات بگم😊

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 

برا شادی روح پدرم اگه میشه یه فاتحه بدین... دستتون درد نکنه 

امیدوارم به دردتون بخوره... فعلا

نه سولفات داره یه درصد خیلی کم 

اگر میخوای موهات اسیب نبینه باید شامپو بدون سولفات پارابن و سیلیکون و نمک استفاده کنی 

مخصوصا سیلیکون که موها رو خشک میکنه و نمیذاره روغن یا سرم نفوذ کنه 

نوع پوستت چیه  لطف کن درخواست منو قبول کن برات بگم😊

تراست؟؟؟

فکر میکنم یک بار این محصول بهم معرفی کردید 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
2827
2791
2779
2792