2777
2789
عنوان

پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 52 پست
سیاهی دور چشم  جوشای زیر پوستی منافذ باز پوست خشک که وقتی جوش میزنه میخاره موهای خشک و وز همش ...

سیاهی دور چشم همون طور که به اون عزیز گفتم ویتامین دی رو بگیر سوراخ کن اون ژلشو بزن زیر چشمات مواظب باش توی چشمات نره

برای منافذ باز پوست فقط و فقط سفیده تخم مرغ یه هفته به صورت مستمر بزنی روی صورتت قشنگ منافذ باز پوست تو از بین میبره... برای موهاتم باید بدونم رنگ کردی؟ یا طبیعت موهات چیه؟ چرب و خشک؟ و اینکه بدونم زیاد بلنده یا نه

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 
یعنی شما واقعن با خرید چند تا کرم و استفادش میخای به دیگران مشاوره بدی؟؟؟؟؟؟؟؟🤔

نگفتم مشاوره گفتم اگه کمکی بتونم بکنم... روشی که خطرناک نباشه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ازین روش نتیجه گرفتین ؟؟؟

بله من نتیجه گرفتن اما به شرطی که سیاهی زیر چشمات بر اثر کم خونی نباشه 

پوستی ک با اسکراپ قرمز شده و الان یک ساله نرفته با ترمیم کننده چ کار باید کرد? 😭

من نمیخوام توی تاپیک دوستم وارد بشم ولی اگر دوست داشتی اصولی و تخصصی درمان بشی من میتونم راهنماییت کنم 

مشاور پوست و مو هستم 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
خب بزرگترین اشتباهت همینه که خودسر دارو مصرف کردی شاید ریزش مو داری دارو استفاده کنی کم بشه یه مدت و ...

عزیزم اولا که من داروهایی که مصرف کردم داروها یا روسای خطرناکی نبودن که باعث زیان جبران نا پذیر بشه... بعدم من با اینکه الان نزدیک چند هفتست این درمان هارو قطع کردم به هیچ وجه نه جوشام برگشته نه لک... برای مو همه میدونن مو دائم رسیدگی میخواد... در حد یه شامپو مناسب هم برای موهام کافیه 

سیاهی دور چشم  جوشای زیر پوستی منافذ باز پوست خشک که وقتی جوش میزنه میخاره موهای خشک و وز همش ...

روتین پوست و مو داری ؟

ژنتیکی یا بر اثر کم خونی نیست ؟

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
من نمیخوام توی تاپیک دوستم وارد بشم ولی اگر دوست داشتی اصولی و تخصصی درمان بشی من میتونم راهنماییت ک ...

نه عزيزم راحت باش بلاخره اومدیم که یه راه حلی بدیم و کمکی کنیم... ممنونم ازت

روتین پوست و مو داری ؟ ژنتیکی یا بر اثر کم خونی نیست ؟

آره روتین دارم ولی نه اینکه روزی ده ساعت فقط کرم و شاموپو بزنم در حد دو سه تا محصول روتین دارم همین 

ژنتیکی نیست 

سیاهی دور چشم همون طور که به اون عزیز گفتم ویتامین دی رو بگیر سوراخ کن اون ژلشو بزن زیر چشمات مواظب ...

خیلی ممنون عزیزم

اصلا رنگم نکردم تاحالا موهام تا روی شونه هام ولی هم چربه هم خشکه خودمم نمیدونم چشه انقدر وز و خشک میشه بعضی وقتا که نزدیکه هرچی شم میچسبه به اونا 

اگه یک روزم حموم نرم انقدر چرب میشه انگار یه ماه حموم نزفتم 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
نه عزيزم راحت باش بلاخره اومدیم که یه راه حلی بدیم و کمکی کنیم... ممنونم ازت

قربونت عزیزم خیلی بل معرفتی

هدف منم کمک به دوستامه و درمان عارضه هاشون ولی تا میگم اومدم مشاوره بدم کلی بد و  بیراه میگن

آره روتین دارم ولی نه اینکه روزی ده ساعت فقط کرم و شاموپو بزنم در حد دو سه تا محصول روتین دارم همین& ...

برای صورتت چه محصولاتی میزنی 

برای موهات چطور ؟

میخوای اول پوستت رو بگو 

روتین پوست و مو داری ؟ ژنتیکی یا بر اثر کم خونی نیست ؟

اصلا به جز ضد آفتاب تاحالا هیچی روتین پوستی نداشتم و استفاده نکردم 

کم خون هستم ولمن س نمیتونم داروهای کم خونی و بخورم میمیرم و زنده میشم بعدش انقدر درد معده و حالت تهوع سرگیجه میگیرم دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
خیلی ممنون عزیزم موهام تا روی شونه هام ولی هم چربه هم خشکه خودمم نمیدونم چشه انقدر وز و خشک میشه بع ...

فک کنم موهای شما ام از ریشه چرب باشه از ساقه موها خشک... حموم برو  در حدی که ریشه موهات زیادی چرب نشه چون ریشه مو اگه چرب بشه باعث ریزش میشه.... وقتی شامپو میزنی بیشتر به ریشه موهات که چربن بزن زیاد به ساقه موهات نزن که خشک تر بشن... وقتی ام از حموم اومدی بیرون یکمی که موهات نم داشت به ساقه موهات در حد چهار پنج قطره یکی از این روغنا که دم دستت بود بزن (روغن ارگان از همه بهتره... روغن نارگیل... روغن سیاه دونه... روغن زیتون هم عالیه.. روغن کرچک.... بعد هم موهاتو بباف تا رطوبت و چربی ساقه موهات حفظ بشه.. حتما حتما بباف 

فک کنم موهای شما ام از ریشه چرب باشه از ساقه موها خشک... حموم برو  در حدی که ریشه موهات زیادی چ ...

بله خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم 

دقیقا همینطوره ریشه چرب و ساقه های موهام به شدت خشک حتما امتحان میکنم 

فک کنم موهای شما ام از ریشه چرب باشه از ساقه موها خشک... حموم برو  در حدی که ریشه موهات زیادی چ ...

عزیزم یه سوال وقتی روغن میزنم به موهام دیگه نیازی نیست که دوباره بشورم همونطوری روغنی بمونه؟؟؟

2827
2791
2779
2792