2777
2789
عنوان

پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 52 پست
تراست؟؟؟ فکر میکنم یک بار این محصول بهم معرفی کردید 

جدا ،خوشحال که بهت معرفی کردم چون هم از کیفیتش خیالم راحته هم خودم امتحان کردم و دیدم که شوره ام درمان شده هم قیمتش خوبه 😊

دیگه چی میخوای ؟😉

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
جدا ،خوشحال که بهت معرفی کردم چون هم از کیفیتش خیالم راحته هم خودم امتحان کردم و دیدم که شوره ام درم ...

بله 😂

واقعیتش من امتحان نکردم 😃

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگر میخوای موهات اسیب نبینه باید شامپو بدون سولفات پارابن و سیلیکون و نمک استفاده کنی  مخصوصا ...

عزیزم تحقیق بکنی هیچ شامپویی بدون سولفات وجود نداره همشون این موارد دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 
بله 😂 واقعیتش من امتحان نکردم 😃

من خودم یک ساله استفاده میکنم پیشنهاد میدم حتما استفاده کن کیفیتش عالیه 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
عزیزم تحقیق بکنی هیچ شامپویی بدون سولفات وجود نداره همشون این موارد دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر&nbs ...

کاملا درسته ولی شامپو ها سولفاتی دارن که ضرر داره اون سولفاتی هم داره که بی ضرره و مقدارش از حد استاندارد هم کمتره 

سولفات انواع مختلف داره که سولفاتی که صرر داره رو بعضی شامپو ها ندارن و فری سولفاتن و بعضی شامپو ها دارن و شاید هم زیاد 🙄

عزیزم اولا که من داروهایی که مصرف کردم داروها یا روسای خطرناکی نبودن که باعث زیان جبران نا پذیر بشه. ...

خب  جاری منم استفاده میکرد پوستش اول خب بود الان افتاده شده بجای اینکه از رو مشکل حل کنی ازته حل کن