2777
2789

سلام خیلی دلم گرفته

بچه ندارم ۶ساله دارم باهاش زندگی میکنم دریغ از یه مسافرت یه تفریح...حتی یه شهربازی نرفتیم باهم...

خسیسه ولی پولداره ارزش زن رو نمیفهمه

دارم ازش جدا میشم جهیزیمو اوردم خونه مامانم ...

ولی روز اخر گریه میکرد دلم میسوزه براش اینده ای کنارش ندارم‌و زندگی باهاشو دوس ندارم کلا منو ب زور دادن بهش...ولی دپرسم کلا نمدونم چرا ...شمام همینجوری بودین؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به فکر خوشحالی خودت باش، یادت باشه تو فقط یه بار زندگی می‌کنی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

به فکر خوشحالی خودت باش، یادت باشه تو فقط یه بار زندگی می‌کنی

من‌میگم یکم بگذره باز خوشحال میشم ..خیلی بهش فرصت دادم تاحالا خیلیییی ولی عوض نمیشه‌اگ دوباره بهش فرصت بدم باز ۶ماه دیگه همین اش همین کاسه

طفلی همسرت طفلی خودت که موندی چکار کنی بخاطر بچه امیدوارم نباشه که داری جدا میشی چون علم پیشرفت کرده آخه تازه شش ساله داری باهاش زندگی می‌کنی من اینجورمواقع وقتی زندگی خوب پیش نره میگم دعا یا طلسم شده زندگیت. من اعتقاد دارم.

من ۶ماهه ک اصلا از شوهرم جدا زندگی‌میکنم

عزیزم ببین من خودم با شوهرم مشکل داشتم اتفاقا تقریبا رفتارش مثل شوهره تو بود هیچ جا منو نمیرد وقتی ازش داشتم جدا میضدم با یکی اشناشدم اون همجا منو میبرد فک میکردم دیگه بهشتمو پیدا کردم ولی نشستم با خودم فک کردم گفتم اون شوهرمه میتونم درستش کنم رفتیم پیش مشاور ی اخوندی بود خیلی کمکم کرد الانم سر زندگیمم