2777
2789
عنوان

تجربه جراحی بینی دکتر مجتبی ملکی

| مشاهده متن کامل بحث + 45661 بازدید | 63 پست
برخلاف نظر این خانوم بنده یکساله هست پیش ایشون عمل انجام دادم بینیم به شدت نوکش کجه تیغه بینیم از دا ...

واقعا؟!

چقدر بد 

منم میخاستم برای ترمیم برم

فقط میشه بگین برای شکایت چیکار کردین و اگر ب نتیجه رسیدین بگین؟

چون دکتر قبلی بی وجدان منم داد ب دستارش 😔

سلام.ممنونم از توضیحاتتون.من هم آخر این ماه پیش دکتر ملکی نوبت دارم .ولی خیلی استرس دارمببخشید الانم ...

سلام شماازعملتون راضی هستید؟ من ۱۱م عمل دارم خیلی نگرانم ، خودشون عمل میکنن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم حدود ۱/۵ پیش پیش دکتر نوری عمل کردم ، اون اوایل راضی بودم از بینیم هرچند که اون چیزی که به دکتر گفته بودم برام انجام نداد و سوراخ های بینیم کاملا غیر قرینه دراومد و الان حتی از رو به رو بینیم یکم انحراف پیدا کرده! در صورتی که اصلا بینی اولم اینجوری نبود و پره های بینیم هم کاملا قرینه بودن

الان برای ترمیم دکتر ملکی رو زیر نظر گرفتم، هرچند که بینی من ترمیم هست و هر دکتری نمیتونه خوب عمل کنه

ولی واقعا شما راضی بودید ازشون؟ بعد یک سال یا دوسال بینی‌تون به خوبیه روز اول هست؟

واقعا نمیدونم پیش چه دکتری برم که خدایی نکرده بینیم رو از اینم بدتر درنیاره :(

من پیش دکتر مجتبی ملکی عمل کردم بینی م با وجود این که مشکل زیادی نداشت و غضروفی بود ولی داغونش کرد و ...

عزیزم من میخوام پیششون عمل کنم کارشون بده؟مشکل تنفسی هم دارین؟