2777
2789
عنوان

تجربه جراحی بینی دکتر مجتبی ملکی

| مشاهده متن کامل بحث + 45752 بازدید | 63 پست
سلام عزیزم خواهش میکنم. بله خداروشکر من هنوزم راضی هستم البته غضروف نوک بینی ام یک سمت کمی برجسته تر ...

سلام عزیزم منم همین مشکل رو دارم ۱۱ ماه از عملم گذشته اما درست نشده البته با دکتر دیگه ای عمل کردم،ممکنه عزیزم درخواست دوستی مو قبول کنی و تلگرام باهات صحبت کنم لطفا لطفا خیلی داغونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیش دکتر مجتبی ملکی عمل کردم بینی م با وجود این که مشکل زیادی نداشت و غضروفی بود ولی داغونش کرد و ...

سلام عزیزم خوبی؟ منم پارسال پیش دکتر یحیوی عمل کردم و گند زده خیلی پشیمونم چرا نرفتم پیش ملکی،میشه بگید اشکالاتش چیه؟ ممکنه درخواست دوستیمو قبول کنید؟لطفااا منم حالم داغونه...

سلام لطفا کسی پیش دکتر مجتبی ملکی جراحی داشته بگه روزی رو برای برداشتن گچ میگه برید.

چون من ترمیمی هستم نوبت دارم و وقتی برای مشاوره رفتم همه کسانی ک اونجا بودن برای مشاوره اومده بودن،

واین موضوع کمی منو نگران میکنه.

خواهش میکنم جواب بدید.

سلام لطفا کسی پیش دکتر مجتبی ملکی جراحی داشته بگه روزی رو برای برداشتن گچ میگه برید.چون من ترمیمی هس ...

من شنبه دارم میرم گچمو بردارم عزیزم فعلا ساعتشو بهم نگفتن سه شنبه هفته پیش عمل کردم

سلام لطفا کسی پیش دکتر مجتبی ملکی جراحی داشته بگه روزی رو برای برداشتن گچ میگه برید.چون من ترمیمی هس ...

سلام عزیز

منم میخام ترمیمی برم پیش ملکی، شما نتیجه گرفتی؟

عمل کردی؟ یا تونستی بری نتایج ترمیمی رو ببینی؟

منم خیلی نگرانم بعد ۵سال ک دکتر دیگه ای خراب کرد واقعا اعتماد دوباره برای عمل سخته!

دوستان کسی ترمیمی عمل کرده؟

میشه تجربش رو بگه

من ۵سال پیش پیش عالیان تو ونک مطبش عمل کردم

۲بار منو برد و آورد مطب بعد عمل برای تراش قوز و آخرم خوب نشد ک نشد و گفت بیا تزریق فیلر

از طرفی سر بینیم کاملا شل هست و موقع خنده خیلی پهن میشه!

دوستانی ک ترمیمی پیش ملکی انجام دادن تجربه مشابه داشتن لطفا نظرتون بگین🙏🏻🌷

سلام عزیزم بنده هم میخواستم پیش دکتر ملکی وقت ترمیم بگیرم ، با خوندن پیامها امیدم از دست دادم ، شما برای ترمیم پیش ایشون رفتید

برخلاف نظر این خانوم بنده یکساله هست پیش ایشون عمل انجام دادم بینیم به شدت نوکش کجه تیغه بینیم از داخل همیشه ملتهب و خونریزی داره به هیچ عنوان زیر بار ایراد کارشون نمیرن چون احتمالا دستیارشون که یک پسر چشم رنگی زبون بازه بینی استخونی ها و آسونا انجام میده الانم قصد شکایت دارم مدارک کافی هم ازشون جمع کردم که یادشون بمونه دخترهای این مملکتو‌ گول نزنن

2790
2778
2791
2779
2792