2777
2789
عنوان

پسرم خرداد میشه ۳ سالش ....😤😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 86 پست
اگ بچه اولت ۲سالو نیم بود و بشدت شیطون. بدغذا. اذیت کن و باردار میشدی .نگهش میداشتی؟

منظورتون ناخواسته ست

خب ما همیشه مواظب هستیم

ولی اگه بشه بله حتما نگه میدارم

چون در برابرش مسئولم و سقطشو گناه میدونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اولی ۳و نیم باشه دومی رو باردار بشیم؟

ن فاصله س سالو نیم بهتره چون همه چی خوبه بدن و امادگی مادر و بچه اول کمتر حسادت می کنه

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
چ ربطی داره اون ی مسعله جداس😐😐😐😐😤😤

عزیزم واقعا ربطش نمیدونید!!!

اولی رو از آب و گل در بیار بزار کارای شخصیشو بتونه انجام بده بعد به فکر دومی باش

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔
من سه یا چهار سال به نظر من فاصله سنی خوبه چون دوست داشتم جفت بچه هام اردیبهشتی باشن  بچم تول ...

چکاپ قبل بارداری چیه عزیزم. من میخام بعد ماه رمضون اقدام کنم. برا چکاپ برم چه کارایی انحام میده دکتر؟

چ ربطی داره اون ی مسعله جداس😐😐😐😐😤😤

کلا نمیگه ؟؟دختر منم تیر ۳ سالش میشه شبا وقتی خابه قشنگ بیدارمیشه میگه ولی صبا گاه میگه گاه شیطنتش نمیزاره مثلا یکم شلوارش خیس میشه بقیه رو تو دستشویی میکنه گاها هم کلا نمیگه البته فقط روزا

بهش میگم همیشه ک جایزه میدم بهت ولی موقتی بود دیگ جواب نداد

فقط فقط فقط کوتاه نیا 

انقدر ادامه بده تا یاد بگیره 

دیگ راحت‌ک‌نیست سختی داره دیگ 

درسته بارداری سخته ولی یکم‌دیگ‌تحمل‌کن‌دوبار کاری نشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
اره خیلی وقته الان ۱ ساله پوشک نمیخرم

من شهریور بازش کردم تا دوماه دیدم اصلا نمی فهمه . خونه ما ویلایی دسشویی حیاط هوا هم سرد شد دوباره بستمش بعد عید باز کنم . طفلی گفتم مریض میشه هوای سرد 

اگ بچه اولت ۲سالو نیم بود و بشدت شیطون. بدغذا. اذیت کن و باردار میشدی .نگهش میداشتی؟

بله ک نگهش میداشتم ینی چی خواهر 😳😳😳😳

نعمت خداس دیگ باید قبول کنیم این سختیو منم‌خیلی وقته قبول کردم من فقط ب آینده فک می کنم ک بزدگ‌شدن خیلی خوش میگذره تو مسافرت بازی و اینا 

اگه می خوای روحیت حفظ شه فقط ب اینده فک کن .حامله ای ،؟؟؟بنظرم بچه دومت بیاد بچه درست میشه اخلاقاش شاید با اومدنت کوچولوت اشتهاش ک باهم غذا بخورن باز شه 😋😘😘😘❤❤❤

به نظر م خیلی دارین عجله میکنید بچه ها با هم فرق دادن اگر بهش فشار بیاری خدایی نکردا یا لکنت میگیره یا شب ادراری بعد باید توی سر خودت بزنی

الان پوشکش کن تا خودش یاد بگیره 

بخدا هزینه پوشک خیلی خیلی کمتر از هزینه های جلسات گفتار درمانی و درمان شب ادراریه! 

عزیزم واقعا ربطش نمیدونید!!! اولی رو از آب و گل در بیار بزار کارای شخصیشو بتونه انجام بده بعد به فک ...

منم موافقم.بچه ۴سالش بشه تازه از آبو گل درمیاد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

کلا نمیگه ؟؟دختر منم تیر ۳ سالش میشه شبا وقتی خابه قشنگ بیدارمیشه میگه ولی صبا گاه میگه گاه شیطنتش ن ...

پسر منم نصف شب و صب پا میشه میگ جیش دارم

بله ک نگهش میداشتم ینی چی خواهر 😳😳😳😳 نعمت خداس دیگ باید قبول کنیم این سختیو منم‌خیلی وقته قبول ...

ن باردار نیستم. بنظرم سخته.من مراقبم تا پسرم بزرگتر نشده بچه دیگ ای نمیخوام

همین جوری سوال پرسیدم.

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙