2777
2789
عنوان

پسرم خرداد میشه ۳ سالش ....😤😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 86 پست

بارداری سختت نیس؟

بچه خودش باید آمادگیشو داشته باشه. من پسرمو ۲۱ماهگی از مامی گرفتم.خودش میگفت جیشو پیپیشو

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم واقعا بنظرم زود نیست ک‌بگیم‌بچستا بااین هزینه پوشک‌قرار نیست تا۵سالگی‌پوشک‌کنیم بچه همیشه بچست ...

بهش میگم همیشه ک جایزه میدم بهت ولی موقتی بود دیگ جواب نداد

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت بچه اول چند سالش بشه خوبه دومی بیاد؟

من سه یا چهار سال به نظر من فاصله سنی خوبه

چون دوست داشتم جفت بچه هام اردیبهشتی باشن 

بچم تولد ۲ سالگیش که شد من رفتم سراغ چکاپ قبل بارداری که تا مرداد آماده باشم اما خب بچم آمادگی از پوشک گرفتن نداشت یه سال صبر کردم تولد سه سالگیش بشه

انشاالله اگه اردیبهشت زایمان کنم ۴ سال تفاوت سنی دارن

۳و نیم

یعنی اولی ۳و نیم باشه دومی رو باردار بشیم؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بارداری سختت نیس؟ بچه خودش باید آمادگیشو داشته باشه. من پسرمو ۲۱ماهگی از مامی گرفتم.خودش میگفت جیشو ...

جیشو خیلی حرفه ای ولی پیپی ....

اده خودم خیلی کنترل می کنم تو همه چی ولی سر این موضوع 😔😔😔😔💔💔💔

اگر خودتون و شرایطی که توش هستین رو بشناسین کمتر اذیت میشین ،مثلا ،بله من حاملم ،حق دارم گاهی عصبی بشم از دست کسی حتی یه بچه ۳ ساله،حق دارم گریه کنم و...اما حق ندارم کسی رو سرزنش کنم ،چون هورمون های من بهم ریخته و مقصر کسی نیست ،فقط این شرایط رو باید کمی تحمل کنم .

الله یار باشد،دشمن هزااار باشد!!!
من سه یا چهار سال به نظر من فاصله سنی خوبه چون دوست داشتم جفت بچه هام اردیبهشتی باشن  بچم تول ...

اگ بچه اولت ۲سالو نیم بود و بشدت شیطون. بدغذا. اذیت کن و باردار میشدی .نگهش میداشتی؟

خودت باید تلاشتو بکنی یادش بدی وگرنه فایده نداره اخه چه خبره با این وضعیت گرونی بچه رو تا ۳ ساله پوشکش کنی . من دخترمو از ۱ سالو ۵ ماه شروع کردم از پوشک گرفتمش ۴ ماه تمام روش کار کردم تا یاد گرفت الان دوسالشه اگه شبا ساعت ۳ شبم باشه بیدارم میکنه میگه جیش دارم . حرف مفته که میگن اگه وادارش کنی شب ادراری و استرس میگیره 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
جیشو خیلی حرفه ای ولی پیپی ....

یاد میگیره. اگ اصرار کنی لج میکنه از عمد نمیره دستشویی 

اگر خودتون و شرایطی که توش هستین رو بشناسین کمتر اذیت میشین ،مثلا ،بله من حاملم ،حق دارم گاهی عصبی ب ...

اره ❤❤❤❤❤❤👏👏👏👏👏

چ ربطی داره اون ی مسعله جداس😐😐😐😐😤😤

من فقط میدونم بچه ها باهم فرق دارن. اگه میبینی نمیشه الان شروع نکن بذار از اواسط فروردین هوام گرمتر میشه بهتره. 

دختر من دوسالو دوماهش بود گرفتم اولش اصلا نمیفهمید جیش چیه میکفت  آبه. جیش میکرد رو خودش میکفت ابه. خلاصه ۱۰ روز طول کشید تا یاد گرفت. یبارم که باژش کردی ذیکه نبندش. اگه پوشکش کنی تمام زحماتت برفنا میره. فقط شبا ببنذش