2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 35 پست
آخی برا همونه ته تغاری های دوست داشتنی 😂❤️

مرسی خواهری فداتم قشنگم با حرفات بهم روحیه دادی دیگه مجبورم بع موندن دو ساله همون چهار ترم که اونم نصفش میریم تعطیلات تموم بشه و برع ایشالااااااااا

هم اتاقیام رفتن به شهرشون سع روز پشت سر هم تو اتاقم تنها بودم امروز برمیگردن یکیش عصر برمیگردع قرارع ...

خوش بگذره خوشگله ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی خواهری فداتم قشنگم با حرفات بهم روحیه دادی دیگه مجبورم بع موندن دو ساله همون چهار ترم که اونم ن ...

ایشالا ب خوشی😍❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
قربونت بشم من بهترینم 

خدا نکنه شمامه نازار ❤️😘

من خواهرمم برای ارشد رفت ی شهر دیگ و واقعا افسردگی کرفت دیگ میرفت پیش ذکتر دارابی برای روان درمانی خداروشکر خیلی دکترش کمک کرد الان هم افسردگیش اوکی شده هم راحت تو خوابگاه میمونه

2791
2779
2792