2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 35 پست
آره دوست نداشتم دوباره بیام خونه و اضطراب و استرس اونجا دور از هیاهو بودم🥺

چرا واقعا دوست نداشتی منی که دلم برا خونع یع ذرع شدع دارم لحظه شماری میکنم‌برگردم بع خونع ۲۳ اسفند اینا میریم دیگعو

آهاا آره بابا عادت میکنی بعد اصن یه پختگی عجیبی بهت میده تو خوابگاه زندگی کردن باور کن

هنوز که یه هفته شد عادت نکردم ولی کم کم از گریه کردنام کمتر میشع طفلکی بابام و مامانم هر روز بهم زنگ‌میزنن آخه کلا واسه فوق دیپلم دوساله امسال از اسفند میخونم تا اردبیهشت و خرداد امتحانامون هس و میدیم و میریم اگه مشروط نشیم بع امیدخداا 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا واقعا دوست نداشتی منی که دلم برا خونع یع ذرع شدع دارم لحظه شماری میکنم‌برگردم بع خونع ۲۳ اسفند ا ...

من خیلی خونه اذیت میشم همش دچار دلشوره میشدم جو خونه خوب بود ولی من خیلی روشون حساس بودم همش نگرانی بیخودی داشتم دور بودم همه چی خوب بود

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
عزیزم دلم میری قشنگم این روزا هم میگذره بگو اونا هم بیان بهت سر بزنن آکه خیلی فاصله ای نیست

مرسی از دلداریت قشنگم بعد دو هفته میرم پیش اونا انشالا این روزا زودتر بگذرع خواهری برام دعا کن بتونم طاقت بیارم اینجا 🥺 🥺

من خیلی خونه اذیت میشم همش دچار دلشوره میشدم جو خونه خوب بود ولی من خیلی روشون حساس بودم همش نگرانی ...

نع خدایی اینجور حسا رو بریز دور هیچ جا خونه ادم نمیشه و هیچکس پدر و مادر آدم‌نمیشع تو این یه هفتع خیلی چیزافهمیدم خیلیی چیزا 

مرسی از دلداریت قشنگم بعد دو هفته میرم پیش اونا انشالا این روزا زودتر بگذرع خواهری برام دعا کن بتونم ...

طاقت میاری این همه آدم تونستن تو نتونی مگه میشه تونتونی یعنی هیچکی نمیتونه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
نع خدایی اینجور حسا رو بریز دور هیچ جا خونه ادم نمیشه و هیچکس پدر و مادر آدم‌نمیشع تو این یه هفتع خی ...

آره من ک عاشق شونم ولی دست خودم نیست نگرانی ها خفه ام می‌کنه دوری بهتر بود برام

طاقت میاری این همه آدم تونستن تو نتونی مگه میشه تونتونی یعنی هیچکی نمیتونه

قربووونت بهترین که قشنگ دلداری و روحیه میدی بع آدم فداتم من انشالا بتونم‌بمونم آخه زیادم بیکارم بخاطر همون از فردا کلاسام شروع میشن از صبح تا ساعت ۵ عصر فقط کلاس دارم پشت سر هم 

آره من ک عاشق شونم ولی دست خودم نیست نگرانی ها خفه ام می‌کنه دوری بهتر بود برام

فقط قدرشونو بدون همین همین یه هفته موندم خوابگاه و فهمیدم که پدر و مادر چه نعمتی هستن قربونشون برم خودم که الان تنهان 

قربووونت بهترین که قشنگ دلداری و روحیه میدی بع آدم فداتم من انشالا بتونم‌بمونم آخه زیادم بیکارم بخاط ...

آره همین امشب فیلم دانلود کن ببین برو کافه با دوستات چشم بهم بزاری تموم شد ❤️

فقط قدرشونو بدون همین همین یه هفته موندم خوابگاه و فهمیدم که پدر و مادر چه نعمتی هستن قربونشون برم خ ...

ی بچه ای حتماً ما هشت تا بچه ایم 😂

ی بچه ای حتماً ما هشت تا بچه ایم 😂

نع عزیزیم بچه آخریم سه تا هستیم دوتا ازدواج کردن من موندم منم که ته تغاری خونم و تا حالاسابقه نداشتم که یه بار هم جدا شده باشم از پدر و مادرم امسال یهو جدا شدم ازشون 

نع عزیزیم بچه آخریم سه تا هستیم دوتا ازدواج کردن من موندم منم که ته تغاری خونم و تا حالاسابقه نداشتم ...

آخی برا همونه ته تغاری های دوست داشتنی 😂❤️

آره همین امشب فیلم دانلود کن ببین برو کافه با دوستات چشم بهم بزاری تموم شد ❤️

هم اتاقیام رفتن به شهرشون سع روز پشت سر هم تو اتاقم تنها بودم امروز برمیگردن یکیش عصر برمیگردع قرارع بریم عطایی تووتورک مال توارومیه