2777
2789
عنوان

افسردگی

128 بازدید | 35 پست

سلام دخترا من چیکاکنم‌اگه اینطوری پیش برع افسردگی میگیرم میرع کلا فقط گریه میکنم با اینکه چن روزه خوابگاهم ولی لب به هیچی نمیزنم‌نمیدونم‌چم شده دلم برا مامان و بابام یذرع شدع من آدم اونقداا وابسته ی نبودم ولی این چن روز ناجکر دلم هواشونو کردع آخ مامانم کوجای 😭😭😭بنظرتون بعد یه ترم بهم انتقالی میدن برم‌گمشم از اینجا 

یادم خودم افتادم ی ترم بهشون زنگ نزدم حالم خوب نبود  پایان ترم ها میرفتم خونه چون خوابگاه تنها جایی بود ک می‌تونستم ب دور از مشکلات آروم باشم .

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوشبحالتتتتتتت

همچین خوشحال نیستم دعا کن برم سرکار زودتری❤️🥺

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
وقنی تموم شد خیلی سخت گذشت بت؟

آره دوست نداشتم دوباره بیام خونه و اضطراب و استرس اونجا دور از هیاهو بودم🥺

همچین خوشحال نیستم دعا کن برم سرکار زودتری❤️🥺

انشالا زودتر میری خواهری من که دارم لحظه شماری میکنم این ترم تموم شه برم‌پیش دوتا فرشته هام عشق های منن 

انشالا زودتر میری خواهری من که دارم لحظه شماری میکنم این ترم تموم شه برم‌پیش دوتا فرشته هام عشق های ...

عزیزم دلم میری قشنگم این روزا هم میگذره بگو اونا هم بیان بهت سر بزنن آکه خیلی فاصله ای نیست

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز