2777
2789
عنوان

برآمدگی دیسک گردن

469 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی بوده این مشکل و داشته باشه و با روشی غیر جراحی خوب شده باشه من متاسفانه توی ورزش به گردنم آسیب رسیده و دنبال راه درمانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جراحی همیشه آخرین روش که معمولا هم زیاد پیشنهاد نمیشه هم هزینش زیاد هم بیهوشی داره هم ممکن با صرف وقت و هزینه به نتیجه ای نرسین یا بدتر شه
 با فیزیوتراپی ، کشش گردن ، استفاده از بالش طبی ،الکتروتراپی و... میتونین مشکلتونو حل کنید

الکتروپراپی چیه؟ واقعا با فیزیوتراپی ممکن خوب شه؟

الکتروتراپی به گروهی از مدالیته های درمانی در فیزیوتراپی گفته می شود که با استفاده از جریان الکتریکی انجام می گیرد.

این روش درمانی تنها قسمتی از بدن که دچار درد است را هدف قرار داده و از این طریق به کاهش درد کمک می کند.

در دستگاه های الکتروتراپی از امواج صوتی، امواج الکترومغناطیسی و جریان الکتریکی برای تحریک اعصاب و عضلات و کمک به درمان و تسکین درد استفاده می شود.

الکتروتراپی راهکاری موثر در تسکین دردهای مزمن اسکلتی_عضلانی و عصبی است.

الکتروتراپی با استفاده از دستگاه TENS برای درمان و کاهش دردهای مزمن و حاد بسیار مؤثر است.

دستگاه TENS یکی از دستگاه های الکتروتراپی است که با تولید جریان الکتریکی موجب کاهش درد می شود.

این دستگاه جریان الکتریکی را از طریق الکترودهایی که روی پوست قرار داده می شود به بدن منتقل می کند.

الکتروتراپی روش ایمن و غیر تهاجمی است که عوارض جانبی خاصی ایجاد نمی کند.

الکتروپراپی چیه؟ واقعا با فیزیوتراپی ممکن خوب شه؟

بله من برادرم مثل شما مشکل داشت به ایشونم اول گفته بودن عمل اما یکی از آشناها بهمون کلینیکی معرفی کرد که تمام روش های درمانشون غیر جراحی هست الان کامل خوب شده

ممنون ازتون میشه لطفا به منم معرفی کنید

حتما کلینیک سینوهه تهران واقع در شریعنی هست تماام روش های درمانشون غیر جراحی
پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن
https://jamalypt.com/

عزیزم آدرس دقیق یا پیج اینستاشونو دارین

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن
https://dr-jamaly.com