2777
2789
عنوان

آسپرین بچه

6153 بازدید | 22 پست

یک سوال دارم کیا آسپرین میخورند...

البته دو سال .

دندانشان پوسیده .

دندانشان خوب شده .

دندان جدید دربیاد ...

البته میگند سقط بچه میاره 

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

آ اس آ؟؟؟؟؟؟

من سر ۲تا بچه ام خوردم هم قبلش هم تو بارداری. هیچ اتفاقی نیافتاد

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نفهميدم چی گفتی ولی باعث سقط نمیشه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
آ اس آ؟؟؟؟؟؟ من سر ۲تا بچه ام خوردم هم قبلش هم تو بارداری. هیچ اتفاقی نیافتاد

تا دو سال ....آخه آسپرین واسه دندان میخواهم ...داداشم خورد ..کامل سه سال .هفته ای سه تا ...دندان خراب بود ه روز دکتر لازم بودتا الان دیگه نپوسیده ...دندان مجدد رشد کرده ...

من نفهميدم چی گفتی ولی باعث سقط نمیشه

آسپرین کیا تا دوسال کامل انداختند...

دندانشان خوب شده یا نه ...تاثیرداره آخه ..

تا دو سال ....آخه آسپرین واسه دندان میخواهم ...داداشم خورد ..کامل سه سال .هفته ای سه تا ...دندان خرا ...

چندسالشه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
تا دو سال ....آخه آسپرین واسه دندان میخواهم ...داداشم خورد ..کامل سه سال .هفته ای سه تا ...دندان خرا ...

چن سالش؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ما خانوادگی فشار خون داریم. خوردن آسپرین برامون خوبه. اما من زورم میاد مصرف کنم تنبلی میکنم ولی کل بارداری مصرف کردم

چن سالش؟

برادرم از دبیرستان میداخت .الان ۲۷ سالشه دکتر دندان پزشکی نرفت ...ولی از بس شکلات میخوره کبد چرب داره ..

آسپرین کیا تا دوسال کامل انداختند... دندانشان خوب شده یا نه ...تاثیرداره آخه ..

فکرنکنم کسی خورده باشه، واسه کسانی خوبه که غلظت خون دارن، واسه زیر22سال هم ممنوعه، خون روشل میکنه

ما خانوادگی فشار خون داریم. خوردن آسپرین برامون خوبه. اما من زورم میاد مصرف کنم تنبلی میکنم ولی کل ب ...

من هم بگیرم بندازم ...تحریک کننده خون هست ...واسه دندان و درد خوبه 

فکرنکنم کسی خورده باشه، واسه کسانی خوبه که غلظت خون دارن، واسه زیر22سال هم ممنوعه، خون روشل میکنه

غلظت  خون داشت ...خیلی درس میخواند...راه نمیرفت .قلبش درد میکرد مینداخت .

ما خانوادگی فشار خون داریم. خوردن آسپرین برامون خوبه. اما من زورم میاد مصرف کنم تنبلی میکنم ولی کل ب ...

آسپرین که فشار خون رو بیشتر میکنه، منظورت غلظت خونه؟