2777
2789
عنوان

آسپرین بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 6153 بازدید | 22 پست
آسپرین که فشار خون رو بیشتر میکنه، منظورت غلظت خونه؟

فشار بیشتر میکنه ...اطلاع ندارم ..ولی داداشم واسه غلظت مینداخت

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

آسپرین که فشار خون رو بیشتر میکنه، منظورت غلظت خونه؟

از علظت خون فشار بالا میره .بله ما علظت خون داریم روز زایمانم فشارم رفت ۲۰

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم بگیرم بندازم ...تحریک کننده خون هست ...واسه دندان و درد خوبه 

من خیلی دندون خراب دارم مطمئن هستی که خوبه؟چرا نشنیدم تا حالا

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
از علظت خون فشار بالا میره .بله ما علت خون داریم روز زایمانم فشارم رفت ۲۰

بچه های من خیلی خونشون شل هست، نميدونم چی بدم بخورن

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
من خیلی دندون خراب دارم مطمئن هستی که خوبه؟چرا نشنیدم تا حالا

در اینترنت دیدم .حالا تجربی کسی انداخته ...من داداشم که دندان درد هربار داشت .دبیرستان تا چهارسال انداخت .هفته ای دو بار میجویید .شیرین بود.چهارپنج دندان جدید کنار دندان اصلی داره ...پوسیدگی هم نداره 

بچه های من خیلی خونشون شل هست، نميدونم چی بدم بخورن

نشاسته خوبه ...سویق عدس ....واسه خونریزی شدیدم میخوردم ..اخه شده بود یازده روز ...میجوشید .سکیق عین غذا خوردم