2777
2789
عزیزم داخلشم چیزی گذاشته میشه؟خیلی درد داری؟

ن عزیزم .درد دارم تیر میکشه انگار ی چیز سنگین روسینمه،ولی قابل تحمله،سرفه میکنم واسه دارو بیهوشیه یکم بده و اینک دراز میشکم بخوام بلند شم با کمک بقیع

نمیخواد گریه کنی خره درمان داره .عقل نداشتن درمان ندارع ک اونو نداری😐😂حالااستیکر خنده بزار واسه من ...

😹😹😹ولی ایقد پودر و عرق یونجه و کوفت خریدم بجا لباس خریدن خرج اینا کردم تهش  هیچی

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن عزیزم .درد دارم تیر میکشه انگار ی چیز سنگین روسینمه،ولی قابل تحمله،سرفه میکنم واسه دارو بیهوشیه یک ...

مرسی گلم مبارکت باشه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

من همه چی دوست دارم اخه خیلی شدید شکمو هستم نمیدونم چ مرگمه

نه من زود حالم بد میشه از ی چیزی تو تاپیکام هست ظهر ی چیزی دیدم تا الان حالت تهوع دارم دیگ هیچوقت ماهی نمی خورم...با اینکه عاشقش بودم...مثل تو خوبه اتفاقا ما هیچوقت ویتامینای بدنمون تامین نمیشه همش مریض و خسته ایم

کاربری واگذار شده

من ارزوم بود پرخوردی عصبی داشتم ت فامیل ما چاق رو ادم حساب میکنن 😹زیر ۶۰ کیلو تحویل نمیگیرن هرچقدم ...

نه پرخوری خیلی بده من حالم از خودم بهم میخوره. چیزایی که دوست داری رو بگیر برای خودت و بخور چیزایی که دوست نداری رو نخوردی مهم نیس

آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟
درکت میکنم منم خیلی مسخره شدم تو مدرسه تو باشگاه تو استخر تو فامیل مهمونی عروسی .. اما دیگه پذیرفتم ...

😹😹😹😹اره منم اگ روحیم خوب بودا حدقل ۵۰ میشدم ولی حیف دیگ نشد باید با این وزن کنار بیام

دیگ ب جای ت زندگیم رسیدم ک برای هیچ چیزی تلاش نکنم

اینجوری بهتره حدقل دلم نمیسوزه انرژی و زمان گزاشتمو نشد

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
خب راهش اینه چیزایی ک دوس داری رو بخوری مثلا من عاشق ماکارانی ام هرروز بی استثنا واس خودم درست می کر ...

وای دم نکشید ک رو دل میکنی چجوری میخوری بچه

😹😹😹😹اره منم اگ روحیم خوب بودا حدقل ۵۰ میشدم ولی حیف دیگ نشد باید با این وزن کنار بیام دیگ ب جای ...

چند کیلویی قدت چنده؟

من ۱۷۰ وزنم ۵۰

اشتهامم صفر تحرکمم منفی صفر🤣🤣

خدانکنه گلم پرخور عصبی بده من دارم خیلی عذاب میکشم

من خوشم‌میاد من عصبی ک‌میشمممم ۱۰ روز هیچی نمیخورم

هیچیییی قشنگ از بین میرم.کلا زندگیمم ک همش ت حال بدیه