2777
2789
😹😹😹😹اره منم اگ روحیم خوب بودا حدقل ۵۰ میشدم ولی حیف دیگ نشد باید با این وزن کنار بیام دیگ ب جای ...

استرس ،اعصاب ناراحتی همه تأثیر داره رو مغز رو وزن رو پوست .ولی خودت کمک کن حالا ی روز حال داشتم تایپیک میزنم بدی اینجا این تبادل مسخره اس کاش پیام ردیفی میومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه پرخوری خیلی بده من حالم از خودم بهم میخوره. چیزایی که دوست داری رو بگیر برای خودت و بخور چیزایی ک ...

خب نیاز ب حقوق دار ک‌منم بیکارم😁با ماهی ۲۰۰ هم‌نمیشه کلی خوراکی خرید

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
دروغه همش

اره ولا

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من خوشم‌میاد من عصبی ک‌میشمممم ۱۰ روز هیچی نمیخورم هیچیییی قشنگ از بین میرم.کلا زندگیمم ک همش ت حال ...

من هرچی میخورم سیرنمیشم چاقی خوب نیست بنظرم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

خخخ منم جنوبم فامیل از اب دراومدی 😂

من عربم  تو چی😹😹😹

من هرچی میخورم سیرنمیشم چاقی خوب نیست بنظرم

حسودیم میشششششه اقا😹😹😹😹