2777
2789
ببین منم غذا نمیخورم بیشتر با چیزایی ک دوس دارم چاق شدم مثلا تخمه شیرموزو کیک شکلات تلخ میوه هرروز د ...

اها چ جالب .منم اینا میتونم بخورم ولی از مرغ و برنج و...چندشم‌ میشه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ارزوم بود پرخوردی عصبی داشتم ت فامیل ما چاق رو ادم حساب میکنن 😹زیر ۶۰ کیلو تحویل نمیگیرن هرچقدم ...

اهل کجایی؟

زیاد تو سایت دیدمت و حرف زدیم با چیزایی ک تعریف کردی خیلی شبیه فامیلای منن یعنی کپیشونن

کاربری واگذار شده

موقع ک مسخر میکنن ادمو خیلی تنهایم همین دیشب دختر عمم گف دلت خوشه توم دختری؟هیچی از زن بودن نداری.ا ...

نمیخواد گریه کنی خره درمان داره .عقل نداشتن درمان ندارع ک اونو نداری😐😂حالااستیکر خنده بزار واسه منم برو گریه کن.😂🤦 ب جاش غذا بخور سری بعد بیای میگم سلام 40کیلویی چطوری

موقع ک مسخر میکنن ادمو خیلی تنهایم همین دیشب دختر عمم گف دلت خوشه توم دختری؟استیکر خند فرستادم برا ...

درکت میکنم منم خیلی مسخره شدم تو مدرسه تو باشگاه تو استخر تو فامیل مهمونی عروسی ..

اما دیگه پذیرفتم هرکسیم بهم چیزی بگه دیگه جوابشو میدم 

توهم سخت نگیر باید با بدنمون مهربون باشیم خداروشکر که سالمه داخلش توده چیزای خطرناک نیست ..

پولشم برسه راضیم پروتز کنیم 🤣🤣

اها چ جالب .منم اینا میتونم بخورم ولی از مرغ و برنج و...چندشم‌ میشه

خب راهش اینه چیزایی ک دوس داری رو بخوری مثلا من عاشق ماکارانی ام هرروز بی استثنا واس خودم درست می کردم اونم دم نکشیده

کاربری واگذار شده

من ارزوم بود پرخوردی عصبی داشتم ت فامیل ما چاق رو ادم حساب میکنن 😹زیر ۶۰ کیلو تحویل نمیگیرن هرچقدم ...

خدانکنه گلم پرخور عصبی بده من دارم خیلی عذاب میکشم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

من عاشق پرخوری ام ولی فقط چیزایی ک دوس دارم باید باشه برا همین لاغرم

من همه چی دوست دارم اخه خیلی شدید شکمو هستم نمیدونم چ مرگمه

آیا بهتر نیست فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن رخ نداده است؟
اهل کجایی؟ زیاد تو سایت دیدمت و حرف زدیم با چیزایی ک تعریف کردی خیلی شبیه فامیلای منن یعنی کپیشونن

من جنوبم😁نکنه فامیلی🤡🤡🤡

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜