2821
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 4269 بازدید | 54 پست
مذهبی نیستم اخه راستش اگه بدونم ادرار از لحاظ بهداشتی کثیف نیست حسم بهتر میشه اما خب میدونم ادرار ...

نه بابا چه کثیفی این نجاست رو هم همین مذهبیها دراوردن 

والا تو ماه عسل مگه ندیدی دوتا پسره تو کویر گیر کردن بودن بدون غذا و اب مجبور بهدخوردن ادرارشون شدن برای زنده موندن

به چه چیزهایی فکر میکنی اگه حالا اون نم ادرار باشه اگه چیزی زمین بیوفته اگه من اونو چیز رو از زمین بردارم و بخورم والا بالله هیچیت نمیشه این افکارت هستند که بیمارت میکنن شما ی لیوان از ادرارت هم بخوری هیچیت نمیشه 

بعدم گیریم که نم ادرار هم باشه با خشک شدن تبخیر میشه از رو فرش ی چیزی هم از رو فرش برادری قطعا چیزی نمیشه 

یعنی من هزارسالم به این چیزا فکر نمیکنم اصلا ذره ای حساس نیستم

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
ینی همینکه پدرتون درمیاد و مصرف اب و شوهر و فرش و اینا توجیهتون نمیکنه؟؟

آدم وسواسی همینه دیگه ماها فکرمون روانیمون کرده وگرنه بهمون نمیگفتن وسواسی

اتفاقا اگه الان تو روم کسی میگفت وسواسی بدتر میشدم با اینکه خودم میدونم وسواس فکری دارم وسواس های دیگه هم دارم ولی اگه کسی بهم بگه شرایطم بدتر میشه ناخودآگاه لجبازتر میشم دست خودمم نیست برای همین زندگی با وسواسی سخته و وحشتناکه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آدم وسواسی همینه دیگه ماها فکرمون روانیمون کرده وگرنه بهمون نمیگفتن وسواسی اتفاقا اگه الان تو روم ک ...

همینکه خودتون میدونید که وسواس دارید خیلی جلویید

حتما پیش درمانگر خوب برید و مطمئن باشید که خوب میشید

میدونید خیلی از دردای آدم از چیزایی که فکرشو نمیکنیم نشئت میگیره🥲

فقط اگر خودمونو درمان کنیم هر چه زودتر به نفع خودمونه

حتما جلو وسواس ات رو بگیر منم دارم خیلی بهتر شدم اما هنوز شدیده ضمنا ادرار استریل هست عزیزم 

راستش منم تو ذهنم اومد یه زمانی واسه زخم ادرار استفاده می‌شد که عفونت نکنه حتی به اینم فکر کردم 😑😑😑

خداروشکر بهتر شدی خدا کمک کنه که کاملا خوب بشی و راحت و در آرامش زندگی کنی

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
معتاد نشده که اول خواستن با دارو درمانش کنن اونم فقط افسردگی شو بعد دارو می‌خورده یکم خوب بوده باز ح ...

عزیزم بعضیا مشکلات شدید دارن یا تحت درمان اشتباه قرار میگیرن دلیل نمیشه که علم روانپزشکی کلا بی تاثیر یا اشتباه باشه. خواهرشوهر من سال هاست قرص اعصاب میخوره و اگر نخوره ممکنه بلایی سر خودش یا بچش بیاره بخاطر افسردگی. نمیشه بگیم دارو نخور برو حرف بزن خوب میشی. خیلی چیزا ژنتیکی هست مخصوصا وسواس و افسردگی خیلی توی ژن ها تاثیر میذاره اگر پیگیری نشه دائما شدید تر میشه. انتخاب با خودتون هست اما شما الان فکر میکنید اگر از من چی بشنوید حستون نسبت به فرش خونه تون بهتر میشه؟ اینا مسائلی نیست که با حرف زدن حل بشه. یا باید در ضمیر ناخودآگاه ریشه یابی بشه و درمان بشه. یا باید با قرص درمان بشه. یا با عمل جراحی. اخیرا پزشکان بخاطر درمان وسواس عمل جراحی میکنن تو‌کشورهای پیشرفته. به این نتیجه رسیدن که یه سری فرستنده ها دائما به صورت تکراری پیام میفرستن و گیرنده ها منتقل میکنن به مغز. بعضی از گیرنده های عصبی رو ضعیف میکنن و وسواس های شدید رو اینجوری درمان میکنن

نه بابا چه کثیفی این نجاست رو هم همین مذهبیها دراوردن  والا تو ماه عسل مگه ندیدی دوتا پسره تو ...

از خدا میخوام کمک کنه همه ی وسواسی ها مثل شما بشن همینطور من😩😢😭ههم نجات پیدا کنیم

مرجع تقلید من گفت همه چی پاکه وسواس نداشته باش بهم. یعنی همه چی پاکه گلم

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤
ادرار تبخیر نمیشه. بو گند میگیره جاش هم سفت میشه و زرد.🤗

ایشون میگه شلوارم نم شاید داشته و شاید به فرش خورده یک لیتر ادار که نکرده رو فرش 

بخون اول بعو پست بزار و دچار وسواس هست قطعا چیزی که فکر میکنه نیس 

شما هم هیزم نریز تو اتیش همیشه ی نفر هست ریپلای کنه ی ساز مخالفی برات بزنه😐

ادرار تبخیر نمیشه. بو گند میگیره جاش هم سفت میشه و زرد.🤗

اآخه در اون حد نیست که انگار مثلا بچه کامل جيش کرده باشه☹️من به اینکه لباسم نم شده باشه برای چند قطره بعد نم لباسم خورده باشه به فرش شک داشتم اونم چون خواب بودم واقعا متوجه نشدم بیدار بودم می‌فهمیدم 😩

ایشون میگه شلوارم نم شاید داشته و شاید به فرش خورده یک لیتر ادار که نکرده رو فرش  بخون اول بعو ...

چه تلخ و عصبی جواب میدی. درسته مجازی هست ولی من که مجازی نیستم. دوستم ،خودم کامل در جریان هستم و کامل جوابشون رو دادم طوری که متوجه اشتباهشون بشن. فقط چون ایشون وسواس هستن دروغ که نمیشه بگیم. شما گفتی ادرار تبخیر میشه که کامل غلطه. من خصوصیت ادرار رو به شما گفتم

اآخه در اون حد نیست که انگار مثلا بچه کامل جيش کرده باشه☹️من به اینکه لباسم نم شده باشه برای چند قطر ...

میدونم عزیزم. این دوستمون گفتن ادرار تبخیر میشه منم جوابشون رو دادم. به شما هم که گفتم داری اشتباه میکنی❤️❤️

عزیزم بعضیا مشکلات شدید دارن یا تحت درمان اشتباه قرار میگیرن دلیل نمیشه که علم روانپزشکی کلا بی تاثی ...

چه جالب اتفاقا من قراره برم پیش دکتر خیلیی وقته قراره برم ولی متاسفانه هرماه پول کم میاریم واقعاااا کم میاریم ها نه که ادا دربیارم بگم میتونم براش پول کنار بذارم همین فرشو الان بعد چندین ماه تونستیم بدیم بشورن برای همین خیلی ناراحت بودم که نکنه باعث شدم باز کثیف بشه اگه پولش بود عین خیالم نبود دوباره میدادم بشورن.ماه آخرین قطعه طلامو فروختم و بدهی مغازه دادم. فکر کنم هزینه ی دکترم زیاد میشه اگه بتونم براش پول بذارم کنار حتما میرم چون واقعا لازمه برم متاسفانه تو دورانی هستم که خیلی برام سخته برای هدف خاص بتونم پول کنار بذارم

چه تلخ و عصبی جواب میدی. درسته مجازی هست ولی من که مجازی نیستم. دوستم ،خودم کامل در جریان هستم و کام ...

شما پستم رو درست بخون بعد ریپلای کن من گفتم نم ادرار تبخیر میشه .

نگفتم یک لیتر ادرار رو فرش تبخیر میشه 

میدونم عزیزم. این دوستمون گفتن ادرار تبخیر میشه منم جوابشون رو دادم. به شما هم که گفتم داری اشتباه م ...

ااوکی ممنونم به هر حال❤️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز