2821
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 4269 بازدید | 54 پست
مدل توضیح دادنت هم وسواسی هست. فقط وسواس کثیفی و ادرار و اینجور چیزا نداری. وسواس توضیح دادن هم داری ...

کلا عادت دارم به اینکه همه چیز رو با جزئیات کامل بگم تو هر موضوعی🙁☹️

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
خوب عزیز من سئوالت رو جواب بدم هم مشکلت حل نمیشه چون این مسأله همیشه تو ذهنت هست مشکل شما وسواسه بای ...

یعنی میگی جایی که ممکنه ادرار ریخته باشه تمیزه و فکر من ایراد داره؟ 🤔یا کلا میگی من توهم زدم که احتمال میدم ادراری اصلا ریخته؟ واقعا دارم دیوونه میشم در واقع هستم فک کنم😑

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی میگی جایی که ممکنه ادرار ریخته باشه تمیزه و فکر من ایراد داره؟ 🤔یا کلا میگی من توهم زدم که احت ...

نه جایی که ادرار ریخته صد درصد نجسه. اما شما توهم زدی من خودم وسواس دارم و همین مشکل رو دارم اما نه به شدت شما 

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
خب با پای خیس آدم میاد روی فرش و اینکه شاید خوراکی بریزه روی فرش یعنی آدم میتونه جمعش کنه دوباره بری ...

خب پاهاتو خشک کن یا ی روفرشی پهن کن اونجایی ک حس میکنی نجس شده . یا دمپایی بپوش تو خونه . من خودمم تن تن فرش میدم قالیشویی من دخترم زیاد جیش کرده رو فرش ولی خب با دستمال خیس پاک کردم عین نجاستو برطرف کنی مشکلی نداره . ولی من وسواسم بیشتر رو اینه ک کسی ک میاد تو خونمون یا خودم یا شوهرم پاهاش رو خاک مالیده نشده باشه یا جلو در خونه ک کفش درمیارن پاهاشون رو زمین مالیده نشه بیان تو خونه اون خاک زیر پاهاشون مالیده شه ب فرش و خونه منم ب این وسواسم اینطوری بشه حتما میدم قالیشویی موکتامم ک نمیتونم جمع کنم بدم قالیشویی با اب و وایتکس و شامپو فرش میکشم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
مدل توضیح دادنت هم وسواسی هست. فقط وسواس کثیفی و ادرار و اینجور چیزا نداری. وسواس توضیح دادن هم داری ...

مادرم بود اما نه به اندازه ی من مادرم در حدی بوده که خیلییی کم بوده جوری که الان اون به ما میگه وسواسی من یادم نمیاد به خودش گفته باشه وسواسی ام.فقط یادمه کوچیک بودیم لباسا و تو حیات با دست می‌شست و اینکار طول می‌کشید ولی همه مون کوچیک بودیم و زیادم بودیم اون زمان لباساهم زیاد بود دیگه.مامانم تو حمامم زیاد میمونو ولی الان تایم اون عادي بنظر میاد چون من خیلی بیشتر حمام و دسشویی میمونم و وحشتناک‌ترم.

کلا میگن کسی که وسواس داره اگه حتی فقط یک درصد احتمال تمیزی بده باید به اون یک درصد اعتنا کنه

این کار برای آدم وسواسی واقعا مشکله🤦🏻‍♀️

مگه اینکه یه مدت واقعا قبول کنم کثیفی رو و بگم من تو همین کثیفی و کثافت زندگی میکنم ولی این کارم واقعا شکنجه ی روحي محسوب میشه برام🤦🏻‍♀️

مادرم بود اما نه به اندازه ی من مادرم در حدی بوده که خیلییی کم بوده جوری که الان اون به ما میگه وسوا ...

وسواس به راحتی با دارو‌ درمان میشه. بیخودی عمرتون رو با وسواس تلف نکنید اذیت میشید. اگر وسواس رو درمان نکنید باعث افسردگی میشه. مورد شما یه مقدار شدید هست به نظرم

وسواس به راحتی با دارو‌ درمان میشه. بیخودی عمرتون رو با وسواس تلف نکنید اذیت میشید. اگر وسواس رو درم ...

دارو رو بابد برم از روانپزشک بگیرم؟؟؟ روان شناس میتونه دارو بده؟؟؟ 

اخه اطرافم بودم برای افسردگی دارو مصرف کردن آخر انقدر بهش شوک الکتریکی زدن که الان تو تيمارستان هستش برای همین برای دارو خوردن هم فوبیا دارم چون داروی خواب آور و مواد مخدر دار میدن به آدم

دارو رو بابد برم از روانپزشک بگیرم؟؟؟ روان شناس میتونه دارو بده؟؟؟  اخه اطرافم بودم برای افسرد ...

باید بری پیش روانپزشک حرفه ای. اطرافیان کی بوده که به این شدت معتاد شده؟ اگر تحت نظر پزشک باشید و تو مصرف داروها هرگز خودسرانه عمل نکنید مشکلی پیش نمیاد

عزیز اولا اگه ادرار باشه بمونه بو میده. دوماً از لحاظ مذهبی کلا سوال شما فکر کنم رد شده چون شک داری و مطمئن نیستی پس پاکه.بازم سوال کن از دفتر مراجع. از لحاظ بحث وسواس بودن هم اول نرو روانپزشک. اول باید بری مشاور اون اگه لازم باشه میگه بری روانپزشک. هر روانپزشکی هم نرو 

من اصلا دنبال مراجع دینی نبودم تو تاپیکهای که خوندم در موردش نوشته بودم و سوال اصلی خودم چیز دیگه ای ...

حتما جلو وسواس ات رو بگیر منم دارم خیلی بهتر شدم اما هنوز شدیده ضمنا ادرار استریل هست عزیزم 

دارو رو بابد برم از روانپزشک بگیرم؟؟؟ روان شناس میتونه دارو بده؟؟؟  اخه اطرافم بودم برای افسرد ...

روان شناس فقط مشاوره میده پزشک نیست که دارو بده روان پزشک میتونه درمان دارویی انجام بده فقط یعنی پزشکی هست که تخصص اعصاب و روان گرفته ضمنا اون شخصی که میگید حتما نیاز به شک داشته شاید اسکیزوفرنی بوده

باید بری پیش روانپزشک حرفه ای. اطرافیان کی بوده که به این شدت معتاد شده؟ اگر تحت نظر پزشک باشید و تو ...

معتاد نشده که اول خواستن با دارو درمانش کنن اونم فقط افسردگی شو بعد دارو می‌خورده یکم خوب بوده باز حالش بد میشده آخر دیگه انقدر دارو خورده دیگه جواب نداده شوک زدن بهش. اوایل با شوک تا یه مدت کوتاه خوب بوده بعد دوباره بد میشده تا اینکه  انقدرررر بهش شوک زدن که کلا گریمپاچ کرده و حتی توانایی وفهم اینو نداشت که بره دستشویی حتی اجازه نمی‌داد ایزی لایفش کنن و الانم بردنش تيمارستان.

برای همین من فکر نمی‌کنم دارو خوردن راه حلش باشه. 

اتفاقا فکر میکنم تو اینجور موارد صحبت کردن ممکنه موثر باشه و دونستن تجربیات دیگران برای همین من تاپیک زدم.که نظر دیگرانو بدونم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز