2821
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 4269 بازدید | 54 پست
شما پستم رو درست بخون بعد ریپلای کن من گفتم نم ادرار تبخیر میشه . نگفتم یک لیتر ادرار رو فرش تبخیر ...

عزیزم شمام ناراحت نشو از دست دوستمون

جواب شما من رو واقعا آروم کرد ازت ممنونم واقعا که انقدر وقت گذاشتی و جوابمو دادی و کم‌کم کردی خیلی حسم بهتر شد با کامنتت💗💗💗

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
چه جالب اتفاقا من قراره برم پیش دکتر خیلیی وقته قراره برم ولی متاسفانه هرماه پول کم میاریم واقعاااا ...

امیدوارم که جور بشه. من خودم وسواس داشتم تا یه حدی میدونم چقدر سخته که ذهنت دائما متمرکز باشه رو یه موضوع تقریبا خالی از اهمیت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما وسواس دارید

منم خودم تا حدودی وسواس دارم

میگن اگه جایی از فرش نجس باشه مطمئن هم باشی نجس شده ولی دقیق ندونی کجاست باز هم پاکه حتی میتونی با پای خیس روی همه فرش راه بری یا از زمین چیزی برداری

فقط موقع شستن فرش باید حتما نجاست برطرف بشه آب کر کشیده بشه

امیدوارم که جور بشه. من خودم وسواس داشتم تا یه حدی میدونم چقدر سخته که ذهنت دائما متمرکز باشه رو یه ...

ممنون عزیزم💗

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
شما وسواس دارید منم خودم تا حدودی وسواس دارم میگن اگه جایی از فرش نجس باشه مطمئن هم باشی نجس شده و ...

ممنونم عزیییزم از دیدگاه خوبت سعی میکنم حرفاتو تو ذهنم نگه دارم💗

این کار برای آدم وسواسی واقعا مشکله🤦🏻‍♀️ مگه اینکه یه مدت واقعا قبول کنم کثیفی رو و بگم من تو همی ...

دقیقا همینطوره

البته به پزشک مراجعه کن.دارو میده تاثیر داره

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون

وسواس:

سلام دوستان،

وسواس در شرایط سخت روحی و روانی ایجاد میشه و در این شرایط کاری انجام میدیم ک خودمون میگیم قاطی کردیم یا وسواسی شدیم 

آدم وسواسی واقعا قاطی داره و آدمی ک قاطی هست نباید ب خودش سخت بگیره و خودشو اذیت کنه ، اگ وسواس دینی داری باید بگی خدایا خودت قبول کن من قاطی کردم و از این بیشتر ازم برنمیاد چون وسواسم بدتر میشه خدا کریم هست

اگ وسواس شست وشو هست بگو بی خیال تمیزی و حرف مردم ک بگن یا نگن که من تمیز نیستم در صورتی ک تمیز هستی ولی قاطی کردی و ایراد الکی میگیری

در این شرایط باید بپذیری ک قاطی کردی و باهاش کنار بیای

همه آدم ها قاطی دارن و یک رفتار بی عقلی انجام میدن 

ب خودتون گیر ندید درست میشه

فقط هوشیار باشید ک خودتون خیلی ب خودتون کمک کنید

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز