2777
2789
عنوان

خساست

228 بازدید | 26 پست

بچه ها شما هم خساست براتون مهمه که نباشه و از آدم خسیس بدتون میاد؟ یا فقط من اینجوریم؟ 

همه فک میکنن مادی شدم ولی همش آدم خسیس میبینم و نمیتونم تحملشون کنم

آدم خسیس پیرت میکنه کم خرج ترین آدم دنیا هم باشی بازم زجرت میده 

و اینکه پول تو زندگی خیلی مهمه شاید نشه با پول خوشبختی خرید ولی بدبختی مهمون خونت کردی 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم خسیس پیرت میکنه کم خرج ترین آدم دنیا هم باشی بازم زجرت میده  و اینکه پول تو زندگی خیلی مهم ...

به خدا خیلیییی

حساس شدم از قصدم زندگی همشش آدمای خسیس جلو پام میذارهه

من بخاطر خسیس بودن طرفم بعد چند سال رابطه و عشق قیدشو زدم هرچند سخت بود ولی گذاشتمش کنار چون ادم خسیس روانیت میکنه بذار هرچی میخوان بقیه بگن

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤

بله نمیتونم ارتباط بگیرم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من بخاطر خسیس بودن طرفم بعد چند سال رابطه و عشق قیدشو زدم هرچند سخت بود ولی گذاشتمش کنار چون ادم خسی ...

کسی ک خسیسه منتم میذاره

بعد میگه آره منت میذارم با کمال پررویی

کسی ک خسیسه منتم میذاره بعد میگه آره منت میذارم با کمال پررویی

اگه همچین کسی تو زندگیته تموم کن.من ادم قانع و کم خرجی ام ولی واقعا نتونستم خسیس بودنش تحمل کنم هرکس هم از رابطمون خبر داشت دو بار باهامون می اومد بیرون کاملامتوجه خسیس بودنش میشد ابرومو میبرد🤣🤣🤣

بعضیا خساست رو زرنگی میدونن مث اکسم که براش خیلی هزینه میکردم یبار رفتیم داروخانه دوتا قرص بگیریم هرچی اسمشو میخوندن بلند نمیشد و منو نگاه میکرد  از اخرم من رفتم پرداخت کردم بلندشد رفتذگرفت دارو رو

اگه همچین کسی تو زندگیته تموم کن.من ادم قانع و کم هرجی ام ولی واقعا نتونستیم خسیس بودنش تحمل کنم هرک ...

آخه سومین باره دارم با ی آدم خسیس تموم میکنم و همش میگم چرا آدمای سر راه من انقد خسیسن شاید من حساس و مادی ام

بعضیا خساست رو زرنگی میدونن مث اکسم که براش خیلی هزینه میکردم یبار رفتیم داروخانه دوتا قرص بگیریم هر ...

🤣🤣🤣🤣وای خیلی خوبه