2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من محبتشم حتی مسخره اس بهم میگ زن ریقوی من ‌. مرغ من .

واقعا بعضیاشون خیلی بد و بی ادب  هسن 

مال منم همینه مثلا یچیزی میگیره برام میگه بخور بعد بهم میگه عین گاو خوردی چقد میخوری و ... 

شوهر من و خانوادش هیچ کدوم نه قیافه دارن نه هیکل درستی نه اخلاق خوبی نه حتی یه ذره شعورو فرهنگ هیچی  اون وقت شوهر بددهنم راحت به بقیه میخنده و مسخره میکنه مثلاا به بازیگرا یا ادمای تو خیابون و...

اگه شما یچیزی بگین و همدلی بخواین و من برگردم بگم خدا شوهرت رو لعنت کنه خوشحال میشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

نوشتی فحشم میده واقعا برات ناراحت شدم. بهرحال معذرت عزیزم.....ولی معلومه دوسش داری ها

دل و جانم به فدای بچه هام
ذره ذره دارم آب میشم منم یه آدم حساس و زود رنج ولی واقعا نمی‌فهمه نمیخواد بفهمه که این کارش بده  ...

میفهمم ولی قول میدم بهت بعد یه مدت برات ب قدری بی ارزش میشه ک آدم حسابش نمیکنی چ برسه فحش هاش مهم باشه

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲