خانومها کیا شوهرشون بد دهنه؟ از هر ۱۰ تا کلمه ای که میگه ۹ تاش فحش و توهین هست هرچیم بهش میگم فایده نداره من واقعا با تک تک کلماتش دلم میشکنه ولی حالیش نیست عادی شده براش چکار کنم واقعا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر من و خانوادش هیچ کدوم نه قیافه دارن نه هیکل درستی نه اخلاق خوبی نه حتی یه ذره شعورو فرهنگ هیچی اون وقت شوهر بددهنم راحت به بقیه میخنده و مسخره میکنه مثلاا به بازیگرا یا ادمای تو خیابون و...
ذره ذره دارم آب میشم منم یه آدم حساس و زود رنج ولی واقعا نمیفهمه نمیخواد بفهمه که این کارش بده ...
میفهمم ولی قول میدم بهت بعد یه مدت برات ب قدری بی ارزش میشه ک آدم حسابش نمیکنی چ برسه فحش هاش مهم باشه
خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲