shimakhanom82 مدیر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 10968 عنوان رنگ مو | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 20 پست به نظرتون برای عید موهام رو شرابی کنم یا بادمجونی ی رنگ که روی موی بدون دکلره بشه استفاده کرد بهم پیشنهاد بدین مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید 1401/12/05 | 01:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shimakhanom82 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 10968 به سلامتی ،آخه نمیمونه ام که بلند میشه،باید قیچی کنی بره،والا به من ۴ تومن قیمت داد یکی از آشناهای،گ ... نه مخصوصا رنگ مو که ماندگار نیست و خیلی گرونه نمیصرفه خیلی زوره تو چرا خودت رنگ نمیکنی؟ مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
محمدجوادعشق عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3158 نه مخصوصا رنگ مو که ماندگار نیست و خیلی گرونه نمیصرفه خیلی زوره تو چرا خودت رنگ نمیکنی؟ آخه رنگ دوس ندارم ريشش در میاد،بعد کلا تو سه بار موهامو رنگ کردم گفتم هیلایت کنم در بیادم بد نمیشه
shimakhanom82 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 10968 آخه رنگ دوس ندارم ريشش در میاد،بعد کلا تو سه بار موهامو رنگ کردم گفتم هیلایت کنم در بیادم بد نمیشه&n ... هایلایتم راحته فقط ی کلاه میخواد و قلاب من چند بار انجام دادم ولی جرعت نمیکنم دستورش بدم میترسم موهات بسوزه بیای فحشم بدی😁😁😁 مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
محمدجوادعشق عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3158 هایلایتم راحته فقط ی کلاه میخواد و قلاب من چند بار انجام دادم ولی جرعت نمیکنم دستورش بدم میترسم موها ... دور از جون ،نه بابا خودم انجام نمیدم میزنم میسوزونه، بعد من از رنگ هیچ سر در نمیارم ،بعد هیلایت با فویل میخواستم قشنگ میشه
shimakhanom82 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 10968 دور از جون ،نه بابا خودم انجام نمیدم میزنم میسوزونه، بعد من از رنگ هیچ سر در نمیارم ،بعد هیلای ... آره با فویل خیلی قلق داره نمیتونی حالا برو هایلایت کن فقط موهای جلوت موهای پشتت رو نکن مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
محمدجوادعشق عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3158 آره با فویل خیلی قلق داره نمیتونی حالا برو هایلایت کن فقط موهای جلوت موهای پشتت رو نکن ایشالله ،ممنونم بابت پاسخ دادنت