2821
2789
عنوان

رنگ مو

136 بازدید | 20 پست

به نظرتون برای عید موهام رو شرابی کنم یا بادمجونی ی رنگ که روی موی بدون دکلره بشه استفاده کرد بهم پیشنهاد بدین 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صورتی😂😂

عید آهنگ داران داران دارا را را ران پلنگ صورتی برام پخش کنن

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

سلام عزیزم منم برای اولین بار میخوام موهامو رنگ کنم موهام مشکیه چند تا نخ سفیدم داره .موهام نازک هم نیست .اصلا نمیدونم بدون دکلره رنگ میشه یا نه؟؟؟

و درمورد اینکه از چه مارکی استفاده کنم هم راهنمایی کنید ممنونم.

ببخشید دارم توی تاپیکتون سوالم رو مطرح میکنم

سلام عزیزم منم برای اولین بار میخوام موهامو رنگ کنم موهام مشکیه چند تا نخ سفیدم داره .موهام نازک هم ...

رنگ n بگیر تا موهای سفیدتم پوشش بده من بدون دکلره رنگ زدم قهوه ای روشن خوب شد خیلی رنگام دکلره نمیخان درکل دکلره خیلی ضرر داره ی شوک به پوست و مو محسوب میشه احتمال سوختن موهاتم هست الان عکس رنگی که استفاده کردمو میزارم خیلی زودموهام رنگ گرفت خیلیم موهام نرم و ابریشمی شد بر عکس بقیه رنگا 

سلام عزیزم منم برای اولین بار میخوام موهامو رنگ کنم موهام مشکیه چند تا نخ سفیدم داره .موهام نازک هم ...

این رنگیه موهام

اینم مارک رنگ موم قیمتشم با دوتا اکسیدان و ی واریانس شد 350

میگم به نظرتون ی هیلایت چقدر میشه موهامم تاکمرمه پرم هست 

فکر کنم 2-3تومنی بشه

[QUOTE=276189658]فکر کنم 2-3تومنی بشه[/Q دلم نمیاد انقدررر پول رنگ مو بدم 

مال منم شوهرم همیشه رنگ میکنه خیلی پول زوریه پول آرایشگاه 😁😁😁

مال منم شوهرم همیشه رنگ میکنه خیلی پول زوریه پول آرایشگاه 😁😁😁

به سلامتی ،آخه نمیمونه ام که بلند میشه،باید قیچی کنی بره،والا به من ۴ تومن قیمت داد یکی از آشناهای،گفتم بیخیال بی رنگ چه خوبه 😆😆😆