2777
2789
عنوان

حس خستگی و کسلی

43 بازدید | 4 پست

سلام خانما من ی مدته خیلی کسلم و همش احساس خستگی دارم حتی به حدیه که کارهای خونه رو نمیتونم انجام بدم مثلا یک ظرف میشورم به شدت خسته میشم شما اینجوری بودین؟چیکار کردین خوب شدین

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
منم مشکل تو رو دارم

به نظرت چرا اینجوریم ؟من که حال جمع کردن خونه رو ندارم همه اش بهم ریخته و درهم برهم اگه یکی ناخواسته بیاد جاش نمیشه بشینه بخدا دست خودمم نیست نمیتونم  

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته من دوتا بچه کوچیک دارم کلی کار خونه ولی همش کسل و بی حالم میخوام ی چکاپ کامل بدم ببینم مشکل چی ...

من بچه ندارم ولی همیشه همینجوریم نمیدونم چرا راه حلی پیدا کردی به منم بده