2777
2789

سلام دوستا

من متاهلم چند ساله. موقع نزدیکی حدود دو سانت که دخول باشه بعدش انگار مثلا از یه کانال غشایی باید عبور کنه و درد هم داره و کلا خوشم نمیاد حسش کنم. یادم میره از دکتر بپرسم

کسی این تجربه رو داره؟ میدونه علتش چیه؟ 

برو دکتر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونت نداری

یا دیر ب دیر رابطه داری مدلت ی جوره ک بسته میشه دوباره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آره این سری رفتم میگم

آفرین

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
آره من کار شوهرم جوریه که خیلی دیر به دیر رابطه داریم. یهو پیش میاد 5 ماه رابطه ندارم

خب واسه همینه دیگ

همه همین جورنا مدت طولانی ک بشه یکم بسته میشن

۵ماه خیلیه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

معاینه شدم تا به حال ولی دکترم چیزی نگفته. من نمیدونستم این غیرطبیعی هست. دخول اصلا درد نداره؟ 

چرا اگه دیر به دیر باشه و یا خشکی واژن داشته باشه اولش دردناکه.میتونه شوهرت ژل لوبریکانت بزنه 

ما دوباره سبز می شویم...
عفونت نداری یا دیر ب دیر رابطه داری مدلت ی جوره ک بسته میشه دوباره

بله عفونت هم دارم.قبلا هم که نداشتم اینجور بودم. از اولین رابطه م اینو حس کردم.من اولین رابطه م خیلی برام سخت بود. فک میکردم اصلا امکان نداره باز بشه

چرا اگه دیر به دیر باشه و یا خشکی واژن داشته باشه اولش دردناکه.میتونه شوهرت ژل لوبریکانت بزنه 

آره وقتی شوهرم نیست دقیقا حس خشکی دارم. از لوبریکنت هم استفاده میکنیم معمولا

بله عفونت هم دارم.قبلا هم که نداشتم اینجور بودم. از اولین رابطه م اینو حس کردم.من اولین رابطه م خیلی ...

عفونت خودش باعث درد میشه. سعی کن رابطه هاتو بیشتر کنی اگ بشه هفته ای یبار دیگ اذیت نمیشی