2777
2789
عنوان

خدا کجاست

267 بازدید | 36 پست

سلام این روزا ایمانم داره از دست میره واقعا خدا وجود داره چرا به دادمون نمیرسه چرا با وجود این همه ظلم سکوت کرده حتما ظلم رو دوست داره اگه قران کلامشه چرا نقص داره مثلا گفته ادم و حوا بهشون گفته از اون سیب بخورید میرید زمین در حالی تو ی ایه دیگه موقع افریدن انسان گفته انسان جانشین من در زمین است خودش لو داده ک،چرا تو تاریخ مصر اسمی از یوسف نیس نکنه دین و خدا ی بازیه پس خدا کجاس چرا خودشو نشون نمیده اسلامشم ک ماشالا از اول کشت وکشتار بوده و زن هیچ جایگاهی نداشته،چرا از وقتی بشر دوربین رو خلق کرد دیگه هیچ پیامبری نیومد معجزه کنه،علمم که خدا رو رد کرده،خدا قوم لوط با اون تعداد رو مجازات کرد ولی این همه ظلم و جنایت الانو میبینه و چشاشو بسته ادم شک میکنه ب بودنش،تاریخ اصلی هم که هم خدا و هم چگونگی تشکیل ادیان رو میگه دروغه دارم دیوانه میشم نکه این همه سال دروغ شنیدیم از بچگی

ما هم نمی دونیم 

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ اسی ینی گل گفتیااا    کل متنت حق کامل بود....

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

توصیه میکنم کتاب انسان خردمند و تاریخ جامع ادیان رو بخونی، خودتو آزار نده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

حق داری 

منم از دست دادمش یک شب با ارامش تو دلم مونده

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
شنونده عاقل باش فکر کردی خدا نمیدونست که آدم و حوا اون سیب رو میخورن؟

پس شیطان ابن وسط حق داشت که بر ما سجده نگرد.