2777
2789
عنوان

خدا کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 36 پست
کی گفته از وقتی دوربین اومد دیگه معجزه نبوده  معجزه همیشه بوده

کو معجزه؟

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
خدا تو قلبمونه این چندوقت قشنگ حسش کردم نزدیکتراز رگم💓

من ده ساله نماز میخونم ولی هیج خیری ندیدم و همش بدشانسی میارم،نباید فرقی بین من نماز خون و اون کسی ظالمه باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیطان به خاطر عشق زیادش به خدا بود که هیچ کسی رو جز خدا لایق پرستش نمیدونست

بازم پس بی گناه بوده       

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
من ده ساله نماز میخونم ولی هیج خیری ندیدم و همش بدشانسی میارم،نباید فرقی بین من نماز خون و اون کسی ظ ...

خدا چند تا یهودی و موسی رو از وسط دریا رد کرد ولی ۷ میلیون یهودی ک هیتلر اتش زد رو نتوتست کمک کنه

من ده ساله نماز میخونم ولی هیج خیری ندیدم و همش بدشانسی میارم،نباید فرقی بین من نماز خون و اون کسی ظ ...

اشتباهت اینجاست که به خاطر نماز خوندنت طلبکاری

نماز و واسه خودت بخون عزیزم

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔

منم نمازخونم و خیلی وقتا اینطوری فکر کردم

ولی حقیقتا تو این یماهی که گذشت فهمیدم باید صبور باشیم تا ببینیم چی برامون رقم زده یه وقتایی همه چیزو بهم میریزه تا دوباره همرو سره جای درست خودش قرار بده

وا شما اصلا به چی میگی معجزه؟؟ مثلا شفای بیمار لاعلاج تا حالا ندیدی؟

اون که بر اساس علمه به معجزه نیست که😑

بیا من یه آدم بیمار رو ببرم پیش یه دکتر بدرد نخور و شما دعا کن ببین خوب میشه یا نه

خدا دردرون ماست 

نمیخوام شعار بدم ولی ما زاییده ی افکار و کار و رفتارهای خودمونیم

هراتفاقی که داره میوفته کارما و کائنات و طبیعت دارن بهمون میفهمونن که هرکاری کنی از جزییتریناش به خودت برمیگرده پس درست زندگی کن

ادیان های مختلف خدارو ترسناک معرفی میگنن ولی خدا طبق یه قانون قواعدی طبیعت رو افریده و اون سلسه مراتب به صورتت زنجیره وار دارن کاراشون رو میکنن و اصلا ترسناک نیست ماخودمون با سکوتم با خشممون با ناشکری هامون این دنیارو داریم میچرخونیم

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
کو معجزه؟

من اندازه هیچکس سواد دینی ندارم ولی پیش خودم اینجوری فکر میکنم در اون دوره ها سطح علم بشر زیاد نبود وآدم با چشم خود نمیتوست قدرت خدا رو ببینه و اون معجزه ها به خاطر این بود که خدایی هست ،اما الان که علم پیشرفت کرده دیگه نیازی به معجزه نیست