2777
2789
عنوان

کیا تجربه زدن ژل گونه و چونه دارن؟

21610 بازدید | 54 پست

من ۳ روز پیش برا دومین بار ژل گونه و لب زدم اولین بار بک ماه پیش زدم مبخوام بدونم الان دوبار زدم چقدر مبمونه برام ؟ بازم جذب میشه کمتر میشه؟ 

سوال دیکه سومین بار کی برم تمدید کنم چندماه دیکه چون مبکن هرچی بزنی انکار موندکارتر میشه

ببخشید من یک سوال دارم 

من ۲۳سالمه می‌خوام ژل گونه تزریق کنم به نظر شما زوده ؟ 

چ این ک خوبه ؟ طبیعی در میاد 

درد و کبودیش چ جوره تا چند روز 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم دوبار به فاصله ی یک ماه زدم بهم گفت بستگی به مراقبت داره چای داغ قهوه ی داغ غذای داغ نخور گفت یه سال بعد میبینمت  شما هم مراقب باش مرطوب کننده هم بزن

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

اولین بار زود میره اما دومین بار موندگار تره البته بستگی به خودت و نگهداریتم داره و اینکه بعضی پوستا ژل و جذب میکنن  زود اثرش میره

اما در کل بار دوم موندگار تره بار  سومو میتونی ۶ ماه تا ۱ سال بعد بزنی

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
یه سوال میشه زیاد زد بعد کلا بمونه 

نه بار اول معمولا بیش از یك سی سی نمیزنن پزشكا 

بار دوم یه ماه دیگه میشه رفتو یه سی سی دیگه زد

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...