2777
2789
عنوان

خانما یه اصطلاح میگم معنی شو بگین

693 بازدید | 15 پست

میدونم زشته ولی معنی شو نمی‌دونم بخدا اگر میشه بگین واسه ما خار داره یعنی چی دوستم تو حرفاش گفت قبلاً هم شنیدم معنی شو میشه بگین 

سرتا پا خزانیم‌🍂 اما دم از شوق بهاران می زنیم 🌸 سوال ریاضی فیزیک یا زبان انگلیسی یا فرانسوی داشتید بپرسید یا توی اون تاپیک تگم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز بی ادبانه ای هست ، به کار نبر جلو کسی

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

خار یک ابزار دفع کننده هست 

حالا شما مال اون رو هرچی می تونید تصور کنید که باعث دفع شدن نی شه و دیگران رو اذیت می کنه و باعث می شه کسی سمتش نیاد

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
یعنی این کارو واسه همه انجام میشه واسه ما.کنایه از بدشانسی

واسه همه انجام میده یعنی اونجای بقیه رو مورد عنایت قرار میده نوبت ما ک میشه میگه نه

نی نی یار نصفه شب هستم،روزها هم اضافه کاری وایمیسم😁تا حالا ده بار ترکیدم از سال ۹۷😐😐

ببین اینطوری نباید بخونی:

برا ما  خارداره  (خاردار هست(

باید بخونی 

برا ما خار، داره

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️