2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در اجساد بیماران کرونایی هم این بود میتونید سرچ کنید. بعد از مدتی اجساد گندیده و متعفن خواهد شد و کرم ها باکتری ها و ویروس ها جانشین اجساد آدمیان میشه . آهک تا حدودی جلو انتشار رو میگیره

در اجساد بیماران کرونایی هم این بود میتونید سرچ کنید. بعد از مدتی اجساد گندیده و متعفن خواهد شد و کر ...

خدا رحم کنه به ماها...

دارم از استرس زلزله دق میکنم.

دست خودم میست...

مخصوصا که امروز بازم زلزله هفت‌ریشتری توی تاجیکستان اومد،یه پنج ریشتری هم ترکیه...

خدا رحم کنه به ماها... دارم از استرس زلزله دق میکنم. دست خودم میست... مخصوصا که امروز بازم زلزله ...

خوب  کار دنیا همینه . بدتر از اینهاش هم هست . تصور کن هزاران نفری که در دم جان باختند در اون لحظه مثل ما نشسته و در حال پیام دادن بودن . یکی داشت ازدواج می کرد یکی با فرزندش بازی می کرد . فردی در حمام بود. کودکانی بازی می کردند و زودی در حال عشق بازی بودند . پدر و مادری در حال نماز . در یک لحظه صفحه روزگار عوض شد

به قول مولوی 

مرگ از خاطر به ما نزدیک تر.  خاطر غافل کجاها می رود

مرگ در ره ایستاده منتظر.     خواجه بر عزم تماشا می رود

خدا رحم کنه به ماها... دارم از استرس زلزله دق میکنم. دست خودم میست... مخصوصا که امروز بازم زلزله ...

نگران نباش . تو دنیا اونقدر چیز های وحشتناک‌تر هست که اگه بخوای به اونا فکر کنی مثل من قاطی می کنی. فقط به خدا توکل کن قرار نیست سرنوشت دیگران سرنوشت تو هم باشه .